Isnin, 24 September 2012

04 di tanjung bidara - Google Blog Search

04 di tanjung bidara - Google Blog Search


Tangga Domino CIKU: Mencari sarimah <b>di Tanjung Bidara</b>

Posted: 11 Jul 2012 06:30 PM PDT

"sesungguhnya aku sedang menasihati kamu bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu. kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia telah sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. maka akan jadi sikitlah orang yang memberi peringatan." (imam hassan al basri)

04 di ayer keroh - Google Blog Search

04 di ayer keroh - Google Blog Search


Kumbang Jingga: Eksiden teruk <b>di Ayer Keroh</b>

Posted: 24 Sep 2012 04:32 PM PDT

Satu kemalangan telah berlaku di hadapan Mydin Ayer Keroh semalam. Melibatkan 2 buah kereta, 3 lori serta 4 motosikal. Dalam surat khabar cakap 2 org mati. Seorang penunggang motosikal dan seorang lg pemandu lori

04 di alor gajah - Google Blog Search

04 di alor gajah - Google Blog Search


ADIFASHLA: Digi Jelajah Buddyz <b>Alor Gajah</b> dan Batu Pahat

Posted: 09 Sep 2012 07:02 AM PDT26 Mei 2012  : Katerina Hotel Batu Pahat 
27 Mei 2012  : Dewan Majlis Perbandaran Alor Gajah

Hujung minggu ni Adi menjadi host untuk Konsert Jelajah Buddyz yang berlangsung di dua lokasi iaitu di Batu Pahat dan di Alor Gajah.

Antara artis artis yang terlibat ialah Amir Jahari, Zizan Raja Lawak, Lisa Surihani, Shaheizy Sam, 6ixth Sense, Najwa Latif , adik Mia Sara Zenny dan Kaka 

Ini adalah konsert berbayar, tak mahal pun bayar top up telco atau beli sim card dia dah dapat masuk dewan konsert dah. Lagi pun yang bestnya konsert ni di buat dalam dewan yang berhawa dingin..so agak selesa jugak la menonton konsert ini.

Sorry la sbb Adi tak dapat ambil gambar banyak banyak sebab sibuk dengan kerja kan?! hahaha..Terima kasih pada pihak penganjur yang mengajak Adi dalam konsert ini. :)


di negeri melaka - Google Blog Search

di negeri melaka - Google Blog Search


LAWATAN INSENTIF BANTUAN ke <b>negeri</b> 9 & <b>melaka</b> | BAHAGIAN <b>...</b>

Posted: 12 Sep 2012 08:18 PM PDT

Peringkat kedua bagi lawatan tapak bagi permohonan insentif bantuan bengkel & mesin jentera telah diadalah bersama Pn Saadiah Mat Dahri dan Pn Azlin Abdul Aziz pada 28 & 29 Ogos 2012 yang lalu.  Kali ini, lawatan adalah meliputi Negeri Sembilan dan negeri Melaka.
 Lawatan tapak di Negeri Sembilan yang melibatkan usahawan Khadijah Yusuff Sang (DZ Rezki Enterprise), Safiah Ismail (Safirah Enterprise), Zainab Musa (Zainab Kraf) dan Hasnah Abdullah (Rawanis Enterprise).
Lawatan tapak di negeri Melaka telah melibatkan usahawan Abu Dzar Abdullah, Zolkifli Abas (Zol Kraf Enterprise), Md Sahar Hj Jiman (Kraf Hulubalang Melaka) dan Baser Ali (Miracle Step Enterprise).
Lawatan seterusnya yang dilakukan adalah meliputi negeri-negeri di Utara Semenanjung iaitu negeri Perak, Pulau Pinang, Kedah dan Perlis. 

ads