Rabu, 30 Oktober 2013

04 di batu berendam - Google Blog Search

04 di batu berendam - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di batu berendam</b> - Google Blog Search

Posted: 21 Aug 2013 07:25 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Pengedar Shaklee <b>di Batu Berendam</b>, Melaka ~ Princess Fisya

Posted: 03 Jul 2013 06:59 PM PDT

Pengedar Shaklee di Batu Berendam, MelakaNama : Siti Nurhidayah Abd Rashid

Pick up Area : Batu Berendam, Ayer Keroh, 
also available pick up at muar during weekend
postage seluruh malaysia..

04 di alor gajah - Google Blog Search

04 di alor gajah - Google Blog Search


pertembungan <b>di</b> umno bahagian <b>alor gajah</b> melaka...!!! - melaka post

Posted: 14 Sep 2013 12:12 PM PDT

Aku difahamkan oleh sumber sumber yang aku sorang jer boleh faham....akan ada pertandingan merebut jawatan KEPIMPINAN TERTINGGI di UMNO Bahagian Alor Gajah Melaka diantara Ketua UMNO Bahagian sekarang iaitu YB Datuk Wira Hj Abdul Ghafaar Atan dengan Timbalannya iaitu YB Datuk Hj Ab Wahab Ab Latip.........
...dan yang lebih TAK BOLEH BELAH  lagi adalah, Naib Ketua UMNO serta Setiausaha UMNO Bahagian akan meninggalkan saf kepimpinan tertinggi UMNO Bahagian Alor Gajah sekarang dan bergabung dengan Timbalan Ketua UMNO Bahagian bagi membentuk satu kombinasi yang didakwa akan menjadi lebih mantap bagi menrealisasikan TRANSFORMASI kepimpinan UMNO Bahagian.. Naib Ketua UMNO menawarkan diri untuk jawatan Timbalan Ketua UMNO dan Setiausaha UMNO pula akan menawarkan diri untuk jawatan Naib Ketua UMNO... 
Erm...kenapa jadi macam nie erk..??? Ada apa apa yang tak kena ker kat UMNO Bahagian Alor Gajah nie..??? Kalau di amati semuanya nampak harmoni dan 'riang ria' serta okey saja....Ketua UMNO Bahagian sekarang nampak ok dan steady jer... kerja pun bagus..!!! TRANSFORMASI KEPIMPINAN bagaimana yang dimaksudkan oleh mereka..???
Ermmm.....aku rasa korang bolelar bagi aku sedikit masa untuk mencari jawapannya dan aku akan update kat blog nih dari semasa ke semasa okey ??
Hehe...Macam biasalar bila ada pertandingan sebegini sudah tentu para Perwakilan UMNO lah menjadi individu yang tidak senang duduk dan serba salah...almaklumlar semuanya kawan kan..!!! Ermm...Rileks lar bro...!!! ini semua proses biasa dalam pemilihan dan ianya berlaku disemua UMNO Bahagian didalam Malaysia sekarang nie...so....dont be khuatir yer...!!!!...cuma tips pertama aku nak nasihat kat korang iaitu sebagai perwakilan tugas korang semua adalah untuk memilih yang terbaik diantara yang baik baik nie....macamana nak memilih..??? sudah tentular dengan memberi peluang kepada semua calon yang menawarkan diri untuk menyatakan hasrat mereka kepada korang. Jadi...bila orang panggil korang datang...bila orang cakap korang dengar...bila orang ulur korang rembat jer....bila korang balik rumah korang nilaikan dan perhalusikan apa yang korang dengar...barular adil kan? Aku yakin para perwakilan sekarang lebih matang didalam membuat penilaian...betul tak..??? hehehe....
pssttt...blog aku nie cuma akan berkisar kepada Pemilihan UMNO Bahagian Alor Gajah sahaja sehingga bulan Oktober nih...!!! so yg lain jangan marah yer...!!!!
.panas..!!! panas...!!! panas...!!!! 

di negeri melaka - Google Blog Search

di negeri melaka - Google Blog Search


ali rustam bengang hanya 1 bahagian umno <b>negeri melaka</b> saja <b>...</b>

Posted: 20 Oct 2013 08:23 PM PDT

Ingatkan main isu rasis melampau orang Melayu UMNO akan berikan sokongan melambung kepada dirinya yang merebut salah satu jawatan Naib Presiden ... nampaknya hampeh dan sungguh mengecewakan ... negeri sendiri yang beliau pernah jadi Ketua Menteri selama 3 penggal pun tak sokong beliau.

Itu baru lepas jawatan tak sampai setahun dengan masih menjadi senator dan pengerusi PUNB.

Bayangkan jika jawatan itu tidak ada terpalit pada dirinya ... Silap-silap hari bahagian sendiri pun tolak.

Senator Datuk Seri Mohd Ali Rustam kecewa apabila hanya satu daripada enam bahagian Umno di negeri Melaka mengundinya untuk jawatan Naib Presiden.

Bekas Ketua Menteri Melaka itu berkata, beliau hanya mendapat undi daripada Umno Bukit Katil yang diketuainya sementara lima lagi bahagian seperti Tangga Batu, Alor Gajah, Masjid Tanah, Jasin dan Kota Melaka tidak berbuat demikian.

"Inilah dunia politik sebenarnya yang dapat saya rasakan. Apa salahnya saya diberi peluang mengisi salah satu daripada tiga tempat bagi jawatan Naib Presiden.

"Kalau hendak pilih satu sahaja mungkin keadaan sebaliknya, namun di Melaka saya lebih terkilan kerana tidak mendapat sokongan langsung.

"Inilah hakikat yang harus saya akui. Apabila saya tidak memegang sebarang jawatan di negeri atau Pusat tiada siapa hendak lihat saya, tetapi dulu ketika 13 tahun jadi Ketua Menteri semua sokong saya," katanya dipetik daripada Utusan Malaysia.

ads