Sabtu, 6 April 2013

04 di jasin - Google Blog Search

04 di jasin - Google Blog Search


Homestay <b>di Jasin</b> Dengan Harga Menarik | Melaka Cool

Posted: 04 Mar 2013 03:05 PM PST

Jasin adalah salah sebuah daerah di negeri Melaka yang semakin berkembang pesat sejajar dengan matlamat Kerajaan Negeri untuk menjadikan Melaka sebagai negeri Bandar. Pertumbuhan ekonomi di daerah Jasin bertambah maju dengan pembangunan institusi pendidikan, pasaraya membeli belah, kilang-kilang, penjara industri dan perumahan yang semakin banyak di kawasan ini.

Selain di kawasan Bandar Melaka, terdapat banyak pengusaha homestay di Jasin. Untuk entri kali ini Melakacool.com akan mencadangkan 3 homestay yang melibatkan 3 premis bangunan iaitu rumah semi detached Taman Maju, Rumah Kedai Taman Asia Selatan dan Kedai Taman Jus Perdana.  Bagi homestay Taman Maju dan Taman Asia Selatan, jaraknya hanya sekitar 3 kilometer dari Bandar Jasin dan hampir 5 kilometer dari exit lebuhraya PLUS Lipat Kajang, Melaka. Manakala bagi homestay kedai Taman Jus Perdana pula agak jauh iaitu sekitar 20 km dari Jasin.

HOMESTAY SEMI D TAMAN MAJU, JASIN

homestay-taman-maju

Homestay Semi D Taman Maju ini mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air serta mempunyai kelengkapan asas seperti dapur, mesin basuh, air cond, peti ais dan TV serta kemudahan ASTRO basic. Rumah Semi D ini beralamat di : JA 9836, Jalan Teratai 11, Taman Maju, Jasin Melaka

04 di ayer keroh - Google Blog Search

04 di ayer keroh - Google Blog Search


kursus kepimpinan kelab sukan dan rekreasi <b>...</b> - unit sukan pis

Posted: 01 Apr 2013 02:32 AM PDT

NAMA PROGRAM:KURSUS KEPIMPINAN KELAB SUKAN DAN REKREASI POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN

TEMPAT:  FOREST STAY, TAMAN BOTANIKAL AYER KEROH MELAKA
TARIKH: 29 HINGGA 31 MAC 2013
SASARAN: 35 ORANG AHLI


ads