Rabu, 22 Jun 2011

04 di lubok china - Google Blog Search

04 di lubok china - Google Blog Search


cerita cinta kita..: kisah <b>di</b> smk <b>lubuk china</b>..

Posted: 15 May 2011 02:07 AM PDT

assalamua'laikum klaw tak jwb dosa jwb syg..huhu..=)

weyh korang nk dgr tak cte psal aritu...
Masa 30 ari bln ari tu kteorg spatutny ad gotong-royong but negeri melaka ad lh wt khusus untk bakal2 pemimpin kelab,persatuan n badan beruniform...Ktorg ni kira betuah r terpilih then kteorg pun g kt sana...So pg tu kteorg pun bertolak jauh gakk lah dri sg.udg p lubuk china...smpai je kteorgi  kt sana ingt skit skali ad  lbih kurang 10 buah sklh..antara sklh yg pergi smk ghaffar baba,smk hang kasturi,sma darul falah n bnyk g..Masa g kt sana kteorg ingt kteorg smpai awl skali lwat nsib x sgan sbb ad bdk lgi tgh sarapan sklh tu bg mkn supaya xd yg skit time activity tu...kteorg pun mkn r dh org sruh mkn...haha!..

ni gmbr time kt dlm dewan lubuk china tu..yg sblh

kte ni name dy fadzilah ...

ni plak time jln2 kt sklh tu..

ni kt tgga nk g ke padang  dri bilik form dyorg...

best gak g kt sana...dpt jgak ilmu mcm ne nk bentuk persatuan

atau kelab dgn scara straight dgn tanpa ragu2 untuk menbimbing adk2 bawahan..

kteorg pun chill g sana walupun kdg2 ad rasa mengantuk time cramah..

yg best skali classmates kte dy punya nset dgn tak silent pastu dy ingt bunyi lagu.

.klakar gler time tu...

btw kteorg rasa pnt tp ok lh best wlaupun satu hari berkg kt sana...

oke lah untill now t eiyza cte2 g pasal kwn2 niey k..daaa...wslm..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads