Jumaat, 12 Ogos 2011

04 di ayer keroh - Google Blog Search

04 di ayer keroh - Google Blog Search


Bersama TPM <b>di</b> MITC <b>Ayer Keroh</b> | Kazen Blog

Posted: 25 Jul 2011 04:22 AM PDT

Sekali sekala tak salahkan kalau nak join program bersama orang kenamaan, yang penting niat kita sendiri. Mungkin orang yang melihat akan mentafsir berbagai bicara, tapi bagi yang mengalami sendiri ianya merupakan satu pengalaman yang baru. Program yang telah berlangsung ini telah di hadiri oleh d'R Rangers team (geng aku) ramai-ramai la dekat MiTC Ayer Keroh, Melaka tempoh hari.
Memang best sebab berebut-rebut dengan wartawan nak amek gambar. Korang penah alami tak? Yang nampak gambar kat tepi-tepi ni adalah wartawan yang berebut-rebut nak amek port untuk snap gambar. Masa ini adalah masa bacaan ikrar...
Bacaan ikrar sempena Bulan Pelancaran Pencegahan Jenayah Peringkat Kebangsaan 2011
Program ini berlangsung dari jam 8.00 hinggalah jam 11.30 pagi.
Sori lah yea gambar tak lawa sebab berebut-rebut nak ambik gambar
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads