Jumaat, 5 Ogos 2011

04 di tanjung bidara - Google Blog Search

04 di tanjung bidara - Google Blog Search


Jalan-jalan <b>di</b> Masjid Tanah dan <b>Tanjung Bidara</b> - Hanya Sebuah <b>...</b>

Posted: 22 Jun 2011 07:05 PM PDT

Assalamualaikum .. hari ni iera rajin nak meng hupdate blog ni,sementara masa masih ada ni sebelum  exam tak lama lagi. Entry ni sepatutnya update awal lagi,tapi memandangkan gambar baru diambil dari tuan badan,baru la boleh update.  Hari ahad 12 Jun hari tu iera gi jalan-jalan dengan kawan iera. Terima kasih yang tak terhingga kepada kawan iera a.k.a  jiran iera jugak  cik Muhd Akmal dengan abang Ikbal yang sudi bawak iera jalan-jalan. =)

Diorang teman iera pergi kenduri tunang kawan iera ,Irine Nadia Marcello tu. Tahniah tau irine,dah tunang dah dia ni. Happy for you dear. ^_^  Lepas sarapan,kiteorang gerak ke Masjid Tanah dalam pukul 12 macam tu,dah sampai Masjid Tanah pastu mula lah operasi pencarian rumah Irine. Tanya kat akak kerja kat Petronas tu,last2 dia bagi info yang kureng tepat,meliau mata kiteorang cari papan tanda semua sampai ke tempat nama dia  'Londang' . Ahh sudah,memang kiteorang dah sesat jauh ni,lepas semua sekolah taman bagai. Patah balik tanya orang lain,last2 jumpa pun. Tu pun majlis dah habis dah,segan je nak masuk rumah. Hee,sory irine. =p

Masuk2 je taman tu nampak abang Aizul Marcello dengan gagahnya membasuh pinggan mangkuk semua,hehe. Hai abang,segan nak tegur hari tu,iera cuma salam mak Irine je. =)  Jom tengok gambar iera dengan si gadis cantik jelita ni :

Hahaha,serius kaku gila bila amik gambar dengan irine ni,1st time jumpa la katakan.. =p

kerusi tu empuk bangat! suka-suka =)

Then kiteorang jalan ke Tanjung Bidara,serius lagi cantik dan bersih dari Klebang dengan Pantai Puteri tu,alang-alang kat sana,kiteorang amik gambar,makan aiskrim kon yang 50 sen tu, sedap! haha. 

dari kiri Akmal,Ikbal dan tuan punya badan,saya la.. ^_^

serius suka gambar candid ni. thanks mal.. =)




My shoes.. cantik la pulak bila shoot camni... ^_^

Dan jejaka hot pujaan ramai,ingin berkenalan? sila dail 0172345678.  berusia 23 tahun,single dan available .

Sekian sahaja nurkilan saya pada hari ini,semoga kita berjumpa lagi di waktu yang lain. hoho. 

p/s: lepas ni nak final exam dah. busy...... 

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads