Selasa, 23 Ogos 2011

04 di umbai - Google Blog Search

04 di umbai - Google Blog Search


manakedai.com: Medan Ikan Bakar Terapong <b>Umbai</b>, Melaka

Posted: 31 Jul 2011 06:57 AM PDT

medan ikan bakar ini terletak di pekan Umbai, 20-30 minit perjalanan dari bandar Melaka.

anda boleh baca info di batu peringatan ini, serba sedikit info tentang medan ikan bakar ini...
terdapat sebuah rumah tradisional Melayu Melaka di depan Medan Ikan Bakar...

makcik jangan bimbang ya...sorry snap snap tak perasan makcik kiter... aku terperanjat makcik pon terperanjat... hehe...teruskan makan makcik! banyak lauk pauk atas meja tuh..pasti best!sebenarnya banyak photo2 menarik dan info tentang Melaka yang telah aku ambil tetapi masih belom ada kelapangan untuk dimasukkan dalam portal ini.. insyaAllah aku akan kemaskinikan dari masa ke semasa.
dan bagi yang berminat memancing terdapat 2 kelong ikan yang anda mesti singgah. Kelong Abu di Pulai, Melaka yang baru-baru ini menjadi pilihan pihak media TV3, TV2 dan akhbar tempatan serta ADUN Serkam, Datuk Ghazalie adakan liputan dan aktiviti2 setempat. (ada beberapa photo yang sempat diambil tempoh hari,akan kami masukkan dalam portal ini bila kelapangan). Ramai kaki pancing tegar seluruh negara telah singgah di Kelong Abu ini, so sememangnya kami rekomen anda untuk singgah di sini!
dan terdapat sebuah lagi kelong ikan dan kupang yang terletak di Sebatu, Melaka (arah ke Muar, Johor) yang  mendapat jolokan "Fishing Paradise" Selat Melaka! Tidak kurang hebatnya dan ramai yang datang ke sini akan datang lagi, berpuas hati dengan perkhidmatan yang pengusaha berikan kepada para pengunjung.

Click here to add a description
items are from 12 Mar 2011.Tiada ulasan:

Catat Komen

ads