Rabu, 29 Februari 2012

04 di klebang - Google Blog Search

04 di klebang - Google Blog Search


Main layang-layang <b>di</b> Dataran 1 Malaysia, <b>Klebang</b> | ~Blog Yus <b>...</b>

Posted: 24 Jan 2012 05:22 PM PST

Ini aktiviti anak-anak aku petang Isnin yang lalu.
Mereka ke Dataran 1 Malaysia di Klebang Melaka.
Atok ayahnya yang sibuk mengajak, apa lagi sukalah budak-budak tu.
Aku tak turut serta sebab malas...hihi.

SRD bawa anak-anaknya pergi bersama Tok Ayah dan juga Pakngah mereka.
Sampai sana sibuk nak main layang-layang.
Dapatlah sorang satu layang-layang pelbagi bentuk dan warna.
Alia dengan layang-layang barbie nya, Abid pula angry birds, Aqil macam bentuk helang aje.

Macam biasa layan gambar lah ya.



Hari ini sudah kembali ke BP.
Layang-layang semua tinggal di rumah atok ayah.
Abahnya kata tak perlu bawa balik.
Balik Melaka aje, baru pergi main layang-layang.
Muka Alia paling muncung....huhu.

Takpe ya anak-anak.
Lain kali balik rumah atok ayah dan maktok kita main lagi kan.
Nanti ibu pun nak turut serta....

p/s: Rasa sunyi sepi pulak blog ya?Semua orang masih bercuti ke?Jumlah new update tak meriah macam selalu pun?

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads