Rabu, 7 November 2012

04 di umbai - Google Blog Search

04 di umbai - Google Blog Search


Kedai Makan Ikan Bakar Parameswara <b>Umbai</b> - Mohammad Hadi <b>...</b>

Posted: 07 Nov 2012 08:06 PM PST

Dua hari lepas aku check hotel di sini.
Quite ok and convinience. 
Memang selesa hotel di sini, 
Tapi harga dia agak mahal, 
Standard hotel 5 bintang. 
Dekat dengan bandar Hilir, 
Mudah nak access ke Mahkota Parade, Dataran Pahlawan dan A'Famosa. 
Asalnya dulu tempat hotel ini adalah laut, 
Kerajaan Melaka tambak lagi pasir and tanah kat sini, 
Dijadikan tempat komersial. 
Tempat duduk more rileks. 
Tilam dia pun best, empukkk..hehe...
Aku ke Melaka pun sebab urusan perniagaan, 
Ramai yang ingin tahu tentang Akademi Taipan,
Nak tahu tentang produk, 
Tentang pelapik tilam Bio Velocity, 
Bio Zone Food Purifier, 
Dan ramai juga yang nak tahu macam mana nak buat duit bersama Akademi Taipan. 
Aku hanya berkongsi sahaja, 
Business yang mudah dan boleh bawa ke mana mana sahaja. 
Keputusannya, ramai yang tertunggu gaya dan sistem bisnes macam ni. 
Mudah dan risikonya adalah rendah. 
Alhamdulillah, close. leader in the making. 
Selamat datang ke Akademi Taipan Malaysia. 
Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, tilam terapi anda. 
Bio Aura menjadi pilihan orang sekarang kerana kualiti airnya yang terbaik. 
Kesempatan aku di Melaka, aku singgah sebentar di Umbai,
Salah satu tempat makan seafood terkenal di Melaka,
Sesiapa yang datang ke Melaka mesti singgah ke sini dulu, 
Rasa Ikan Bakar disini. 
Menariknya, kedai ini menyediakan Nasi Lemak sebagai penganti nasi biasa, 
Dan rasa nasi lemak dia memang terbaik. Sedap dan masuk seleranya dengan tekak aku. 
Ikan bakar dan makanan lain juga sedap belaka. 
Kedai Makan Ikan Bakar Parameswara, Umbai. 
Banyak pilihan. Ikan segar segar...
Harga pun boleh tahan la. 3 orang makan dalam RM70. 
Tunggu makanan. Lapar sangat...pepahal senyum dulu...
Makan time. Nampak tak nasi lemak dia. Masih panas dan sedap...
-AKADEMI TAIPAN MALAYSIA-
PM/SMS/CALL/Whatapps Hadi - 019-9867408

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads