Jumaat, 14 Disember 2012

04 di ayer keroh - Google Blog Search

04 di ayer keroh - Google Blog Search


Taman Muzaffar Syah , <b>ayer keroh</b> melaka untuk <b>di</b> jual - Kedai PMC

Posted: 18 Oct 2012 08:02 PM PDT

Satu lagi jualan rumah….kali ini rumah teres 1 tingkat di taman muzaffar syah , ayer keroh melaka …. tak perlu nak explain kawasan dia nie .. pasall semua  tau kat mana ayer keroh ini.. segala macamm ada di ayer keroh..  MITC … zoo melaka .. mydin .taman buaya…. water park wonder land … … mc D . … dann lain lain lagii … ….. rumah ini sebenarnye run sebagaii homestayy… tetapii ada  penyewa studentt yang sedang dudukk sekarang ini … rate sewa RM1k  sebulan ..siapp ada tenancy aggrement …

Detail rumah seperti berikut ..

Alamat :  no 19, jalan seri mahkota , taman muzaffar syah , ayer keroh  75450 melaka …

Keluasan :  22 x 70 ….. banyak besarr tu …

3 bilik tidur

2 bilik air.

LEASEHOLD

semua bilik tidur ada aircond … siap dengann astro … kerusi urutt …. dan macam macam perabot lagi yang ada …

location dekat dengan Multimedia Universiti , MITC , ZOO melaka , Jaya Jusco , sewa  tiada masalah kerana kawasan ini ramai orang cari untuk duduk … area student.

Nak jual RM135k … siap dengan perabot yang ada …. siapp dengan tenant ….. malas aku nak tawar tawar… kalau tak setuju dengan harga tu .. tiada masalah……

condition TIP TOP … rumah dah extend bahagian belakang… siap tiles..

first come first serve…. calll 012-4720207….

sapa yg mencarii rumah di ayer keroh.. boleh lah tengok nie rumah yeaa….berbaloii untuk beli inii …  nak duduk sendiri pun ok .. jiran semua melayuu …. nak buat homestay pun tiada masalah… kalau nak orang  housekeeping pun aku boleh kenal kan ….. no problemm ….

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads