Ahad, 17 Mac 2013

04 di sungai udang - Google Blog Search

04 di sungai udang - Google Blog Search


fyna here!: D&#39;king mee <b>udang</b> banjir <b>Sungai</b> Petani

Posted: 11 Mar 2013 05:16 AM PDT

ramai orang asyik suruh fyna try mee banjir dekat dking sungai petani
tapi tak pernah tau di mana..so baru-baru ni plan nak jumpa dengan anje-anje..so plan nak makan dekat tempat yang tak penah makan lagi and laily cakap jom makan mee banjir dekat dking!
ha sebab ramai sangat dok cerita pasal mee banjir ni sedap..fyna and baby pon setuju lah memandangkan masing-masing tak pernah pun makan situ hehe
macam mana mee banjir tu?
untuk 4 orang makan and seorang 2 ekor udang..tak cukup?
 ok lets see the size of that udang!
so rasa mee udang ni sebenarnya sebijik macam
so sesiapa yang tak suka makan pedas..this is for you guys
sangat sedap ok even fyna ska makan pedas
ini boleh dimaafkan..cewah
but agak pricey la mee udang but kalau makan sebulan sekali apa salahnya
but make sure datang awal ok..fyna datang pukul 5.pukul 6 dah penuh restaurant ni fuh! nasib baik cepat
ok this restaurant ada banyak tempat duduk..
yang nak bersila boleh..atas meja boleh..dalam aircond pun boleh
fyna and baby decide ambil yang kerusi je la sebab nanti kalau besila lenguh pula
ok now picture mood is on
alha sedara baby..tak sangka dia sebenarnya suka tengok tutorial fyna di youtube
Lot 20072,Jln Padang Temusu, Mukim Sungai   Pasir,08000 Sungai Petani,Kedah

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads