Sabtu, 30 Julai 2011

04 di klebang - Google Blog Search

04 di klebang - Google Blog Search


Musim Panas <b>di Klebang</b> Besar Melaka | it&#39;s all about you and me

Posted: 16 May 2011 05:32 PM PDT

Wah..musim panas gitu.. :p

Anyway, memang lately musim panas di Melaka. Last week few days jerebu. Memnag tak bawa bebudak keluar berjalan la.

Sabtu petang, panas ya amat ..so kita bukak pool plastik and bagi diorang rendam dalam tu. Hubby buh sabun banyak-banyak sampai berbuih2 dalam pool tu. Memula Harith tak join, pastu kesian tengok dia macam tercari-cari kakak-kakak dia kat mana sebab dengar bunyi bising je dari luar.PAstu ..aku rendamkan Harith gak..suka mamat tu. Dia ni memang suka main air. Heaven la ..

So , kalau sesiapa ada laman depan umah, beli la pool plastik ni. Sebulan dua tiga kali leh ar bagi bebudak berendam. Ye la, nak memenuhkan pool ni pon, penggunaan air nya bukan sikit-sikit gak kan? :)

Selamat hari cuti pada mereka yang bercuti ..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads