Rabu, 10 Ogos 2011

04 di sungai rambai - Google Blog Search

04 di sungai rambai - Google Blog Search


Perpustakaan Desa Siber Ilmu Taman Makok: Door To Door

Posted: 20 Jul 2011 12:04 AM PDT

Door To Door dijalankan bersama PDSI Permatang Tinggi serta PD Alma di Tadika Perpaduan Taman Keenways untuk menggantikan buku baru.

Tarikh: 20 Julai 2011
Hari : Rabu
Tempat : Tadika Perpaduan Taman Keenways

Lokasi seterusnya di Tadika Pasti Taman Kota Permai juga untuk menggantikan buku-buku. Terima kasih Pn. Faridah serta Irma Azlini kerana bersama - sama menjayakan DTD.

Tempat : Tadika Pasti Kota Permai

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

once i talk: Review Karnival Udara Antarabangsa <b>Sungai Rambai</b> <b>...</b>

Posted: 13 Jun 2011 08:32 PM PDT

Assalamualaikum.

Minggu lepas (10-12 Jun 2011) telah berlangsung Karnival Udara Antarabangsa Sungai Rambai Melaka 2011 bertempat di Air Strip Kampung Tasek, Sungai Rambai Melaka. Karnival tersebut telah dirasmikan oleh Ketua Menteri Melaka. Ramai pengunjung yang datang ke tapak karnival tersebut bagi menyaksikan sendiri dengan lebih dekat pesawat-pesawat ringan. Aku sempat la juga pergi ke Karnival tu. Dekat je dengan rumah aku. 

Sepanjang karnival tu, pengunjung-pengunjung berpeluang untuk turut sama terbang dengan menaiki pesawat ringan yang ada di situ. Ada juga pertunjukan akrobatik udara. Ok la, jom layan sedikit gambar yang adik aku snap guna kamera handset. hihi..


Ada banyak lagi gambar yang aku nak kongsi, tapi tak larat nak upload banyak-banyak. hihi. Cukup la ni je ok. Tunggu pula Karnival Udara Antarabangsa pada tahun depan. Diharap karnival yang akan dianjurkan pada tahun berikutnya akan lebih menarik.

Sekian.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ads