Rabu, 10 Oktober 2012

04 di klebang - Google Blog Search

04 di klebang - Google Blog Search


Jutawan Hartanah » Kondiminium <b>di</b> Pantai <b>Klebang</b> , Melaka untuk <b>...</b>

Posted: 10 Oct 2012 03:59 AM PDT

Lagi rumah yang aku terpaksa let go kan di sebabkan RPGT …. detail nye seperti dibawah..

Alamat :  Tingkat 8 , Sri Lagenda Kondominium ,  Pantai Klebang , Melaka ..

Keluasan : 1,388 sqt

FREEHOLD.

3 bilik tidur siap dengan aircond.

2 bilik air. ( 1 bathtub)

ruang tamu , 2 balkoni facing  laut dan juga swimming pool.

unit ini  adalah full furnish , katil queen pada setiap bilik, almari , dan peti ais . .. sofa dan tv …

Sewa bulanan pula ialah RM1500 …… beli  percuma tenant lah…

maintenance fees sebulan RM190 …

location dekat dengan dataran 1 malaysia… 5 minit pergi ke dataran pahlawan  , bandar hilir , mahkota parade …. GOOD for investment ..

Harga nak jual … RM185k …discount boleh sikit sikit … yang penting boleh mark up  dalam 10k lagi ..… Sapa berminat boleh tengok sendiri condition rumah tuu …. mmg tip top …  …. jangan request harga yang bukan bukann ……apa apa boleh calll 012 4720207 …. utk sett appointment view rumah tersebut pasall ada tenant …

gambar di bawah di ambil masa belum di furnish kan unit tu ….

<b>Klebang</b> Original Coconut Shake | Lemprica.Com

Posted: 07 Oct 2012 04:20 PM PDT

Siapa yang pernah menjejakkan kaki ke Melaka , sure akan tanya " kat mana Klebang coconut Shake tu ? "

Kalau mereka yang datang dari arah bandar Melaka , melalui jalan Klebang Besar sure takkan termiss area ni . Sebab confirm 2 minit nak sampai area ni , akan jem. Kereta banyak + slow untuk masuk area parking , area dalam kawasan kedai . Kalau dari jauh nampak signboard caltex , haaa..dekat situ lah Klebang Original Coconut Shake .

Untuk yang datang dari arah Tanjung Kling dan sebagainya , selepas je traffic light di Jalan Klebang Besar- Masjid Klebang Besar dah nampak signboard Caltex. Slow down , masuk lorong tepi tu..and sila park di dalam ya . Tolong la pada mereka yang nak datang sini untuk minum dan makan , parking agak luas ada disediakan di area dalam .Jangan lah parking tepi jalan besar. Dah la Jalan Klebang Besar ni sempit ya amat .

Klebang Original Coconut Shake  ni ada 2 port. Port luar hanya untuk bungkus. Kuih muih , nasi lemak dan sebagai nya takde di luar . Kalau nak bungkus ..sila la beratur. Dan memang kalau weekend, beratur amat panjang .Port dalam pula adalah makan+minum di situ dan juga boleh bungkus . Luas. Amat luas dan berbumbung . So tak risau tetiba hujan ke apa . Kalau datang around jam 2-3pm , kuih muih macam macam yang ada. Kalau dah lepas kol 4pm , selalu nya dah berkurangan choice .

Anyway , memandangkan rumah ku dengan Klebang Original Coconut Shake  ni dekat je , so petang sabtu lepas , ajak Hanum jalan kaki . Memandangkan orang lain semua tido . So , cik kak ni dengan payung bagai berjalan lenggang mak minah ke sana. hehehhe.Dari keluar rumah sampai la balik , mulut dia tak habis-habis bertanya itu ini . Penat juga mama dia nak menjawab setiap soalan dia . :)

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads