Rabu, 10 Oktober 2012

04 di sungai udang - Google Blog Search

04 di sungai udang - Google Blog Search


KELAB AMAZING NUTRISI KAT <b>SUNGAI UDANG</b> KLANG

Posted: 01 Oct 2012 12:25 AM PDT

Assalamualaikum, lamanyer tak hapdate cite terbaru  kat blog ni, lantaran banyak keroje yang nak dibuat, sampai terlupa nak hapdate cite2 baru. 
Alhamdulillah, start bulan Oktober 2012 ni dah mula operasi Kelab Amazing Nutrisi di Sungai Udang Klang. Lantaran sebelum ni buat kat rumah jer ramai plak kengkawan yang segan silu nak bertandang lama-lama kat rumah jadi permintaan untuk buka kelab tercapai juga. 
Jadi kepada yang tinggal berdekatan sila-silalah yer...
Waktu operasi untuk permulaan ni agak terhad. Sebab masing2 ada komitmen dan keluarga untuk diuruskan,  untung dekat jer ngan umah kalau berhajat lehla set appointment calling2/sms dulu.
Bagi yang dok area Kampung Delek n yg berdekatan dengannya meh la reramai datang Ke Kelab Amazing Nutrisi. Insyallah, kita sama-sama berusaha untuk lebih sihat.
Isnin/ Selasa/ Rabu/ Jumaat = 6ptg-9malam
Sabtu= 12.30tghari -  3ptg
Khamis/Ahad/ Cuti Am= Tutup( call utk sebarang temujanji)


Tiada ulasan:

Catat Komen

ads