Rabu, 8 Jun 2011

04 di umbai - Google Blog Search

04 di umbai - Google Blog Search


Sekolah Menengah Sains Rembau: Jamuan Ikan Bakar <b>di Umbai</b>

Posted: 15 Apr 2011 02:50 AM PDT

Terima kasih diucapkan kepada Pengetua Cemerlang SEMESRA, Dato' Hj Azam b. Md Atan yang telah sudi menganjurkan satu jamuan ikan bakar di Umbai, Melaka untuk semua staf sekolah malam Selasa yang lalu.


Staf SEMESRA telah berkumpul di sekolah sebelum bertolak ke Umbai menaiki bas SEMESRA. Rombongan ini telah tiba di destinasi pada pukul 6.30 ptg.

wajah-wajah yang hadir pada malam itu

Jamuan ini bermula lebih kurang 7 malam dan bacaan doa telah diketuai oleh Ustaz Rozelli bin Yahya.Dato' mengaminkan doa

Alhamdulillah, selepas menjamu selera dengan hidangan yang telah dihidangkan para staf telah mengambil kesempatan ini untuk bergambar kenangan bersama Dato'.Kelab Guru dan Staf SEMESRA juga telah mengambil peluang ini untuk menganjurkan satu perlawanan tenpin boling dikalangan staf di MITC, Melaka selepas jamuan makan tersebut.


antara yang mengambil bahagian

Sekali lagi diucapkan terima kasih kepada Dato' atas jamuan ini. Semoga Allah melimpah-ruahkan rezeki Dato' sekeluarga.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

amal_fc1303: dinner at <b>umbai</b> ikan bakar

Posted: 06 Jun 2011 07:36 PM PDT

Tidur melaka of course la kena pekena ikan bakar kan. malam tu makan malam dekat umbai ikan bakar. sapa yang biasa pergi tu tau la dekat mana. nak dekat dengan muar la tempat tu. family aku kalau stay melaka memang akan pekena ikan bakar dekat sana la. aku pon tak tau la napa suka makan ikan bakar dekat sana. sana je kot yang glamour nye. wallahualam. dari ayer keroh nak ke umbai tu mau makan masa dalam 30 minit kot masa pergi tu rasa lambat je. bila balik hotel eh rasa kejap je.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads