ads

Khamis, 22 September 2011

04 di ramuan china - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di ramuan china - Google Blog Search


Viagra China 500mg, Obat Kuat Asli <b>Ramuan China</b> 0821 3434 <b>...</b>

Posted: 05 Jul 2011 07:34 AM PDT

DISFUNGSI EREKSI? ? ? VIAGRA CHINA 500mg SOLUSI TEPAT HARGA HEMAT.
VIAGRA CHINA juga terkenal karna kemurahan harganya di banding dengan VIAGRA lainya. Tanpa mengurangi kwalitas, isi dan kandungan obat.

VIAGRA CHINA 500mg 100% tidak menimbulkan efek samping.

VIAGRA CHINA 500mg.
Viagra adalah obat oral untuk impotensi pria, juga dikenal sebagai dysfuntion ereksi, viagra safects memiliki rekam jejak yang besar dan terbukti efek yang mulai bertindak dengan 30minutes ke 1 haur dan berlangsung selama sekitar 4 jam.

" VIAGRA CHINA " 500mg
Dipasaran bebas produk ini juga di kenal dengan istilah blue tablet, walaupun beda tetapi tetap sama hanya istilah saja yang berbeda.
Produk " VIAGRA CHINA " dominan yang beredar di indonesia, malaysia dan belahan dunia lainya berasal dari CHINA.

Produk ini sangat aman mampu menambah kekuatan vitalitas anda, pada dasarnya VIAGRA CHINA memacu jantung untuk bekerja sempurna dan mengalirkan darah ke penis, tablet mutahir mampu bangkitkan gairah laki-laki dewasa maupun yang sudah tua 60tahun ke atas, dalam mengatasi impotensi dan ejakulasi dini.
jika anda anda mempunyai penyakit jantung sebaiknya anda berkonsultasi
dulu dengan dokter anda.

FUNGSI " VIAGRA CHINA 500mg "
* membangkitkan gairah libido.
* mengatasi impotensi.
* mengeraskan ereksi.
* tahan lama berulang-ulang.
* mengobati diabet/ kencing manis.
* baik sebagai suplemen sehari-hari, untuk menjaga kesehatan tubuh dan vit selalu.

ATURAN PAKAI
1 tablet di minum, 30menit sebelum berhubungan.

VIAGRA CHINA 500mg
Negara Asal : CHINA
harga : Rp 200.000,-
jumlah : 12 tablet

TERSEDIA JUGA PRODUK - PRODUK BERKWALITAS INTERNATIONAL:

** VIAGRA USA 100mg obat kuat vitalitas 1tablet Rp 70.000.- / 1botol isi 30tablet Rp 1.000.000.-

** CIALIS 50mg obat kuat vitalitas Rp 200.000, isi 10tablet

** LEVITRA 100mg obat kuat vitalitas Rp 900.000, isi 30tablet.

** PROCOMIL SPRAY tahan lama Rp 170.000.- isi 15ml

** VACUM pembesar penis Rp 350.000.-

** VAKUM pemontok PAYUDARA Rp 350.000.-

** CONDOM LELE silicon halus Rp 150.000, -

** RING PENGGELI silicon halus Rp 150, 000, isi 6 biji RING

** PENIS MUTIARA MAJU MUNDUR electric Rp 400, 000, -

** VAGINA BONEKA FULLBODY elctric Rp 1.000.000, -

** VAGINA GETARGOYANG SUARA electric Rp 450, 000, -

** SEX DROP perangsang wanita Rp 120.000, -/ botol isi 5ml. 1paket isi 3botol Rp 300.000, -

** FATLOSS SLIMMING HERBAL* Rp 140.000, isi 30capsul

** PAKET TENSUNG pemutih wajah Rp 140.000, -

** GROW-UP peninggi badan Rp 170.000, isi 250capsul

** KIANPI PIL penggemuk badan Rp 130.000, isi 60pil

** KAIZO pemutih badan Rp 150.000, -

Info lengkap silahkan kunjungi website kami :

http://shofwashop.blogspot.com

Pemesanan dan Konsultasi:

JL.MAJAPAHIT NO.131B SEMARANG

0821 3434 5889 (T-SEL)

0857 2775 3144 (I-SAT)

Setelah anda transfer silahkan anda konfirmasi NAMA ANDA, ALAMAT ANDA, JENIS PESANAN, TRANSFER KE BANK, JUMLAH TRANSFER.
Setelah Uang masuk pesanan langsung kami kirim melalui JASA PENGIRIMAN kilat khusus sesuai dengan kesepakatan.

JAMINAN MUTU & KWALITAS INTERNATIONAL
KEPUASAN CUSTOMER ADALAH PRIORITAS UTAMA KAMI.

04 di umbai - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di umbai - Google Blog Search


muniiera north & south : Makan <b>di Umbai</b>

Posted: 08 Oct 2009 06:00 PM PDT

Salam

masa di Melaka kan aku telah mengajak family utk makan2x di Umbai
wooohooo akhirnya terlaksana jua utk makan2x di sana..
sbb dulu aku penah ckp kat ayah..
"time akak grad nnti kita makan2x kat Umbai eh?"
tercapai gak impian ku..hehehhe..

mengapa Umbai..mengapa tidak tempat lain??

ini adalah kerana.. Putri kawan kepada aku selalu cerita pasal kelazatan makanan di Umbai..jadinya aku dan family nak try test la..sedap ke idak kan..?? tp ayah ckp nak tgk ikan bakar tu sedap ke x kita rase cicah dia dulu...heheheh :D

komen ayah ttg makanan di Umbai adalah not bad..cuma xleh lawan dgn cicah kicap dgn umi punya cicah kicap..Ya..umi punya cicah kicap adalah TERBAIK bagi kami.. :D

Photobucket
sampai2x je cicah ikan bakar ayah terus test sedap ke idak.. :D

Photobucket
umi yg asik nak amik gambar anak2x menggunakan kamera hp nya..yeahhh umi dah maju setapak lagi.. :D lepas ni ajar umi guna SLR lak :D

Photobucket
anak sulung keluarga Abd..yg akhirnya grad juga..terlaksana sudah impian ayah dan umi..cuma kini sedang berkira-kira untuk menyambung pelajaran ke peringkat lebih tinggi..sbb ayah kata kalau blh lawan ayah..jgn sama ngan ayah..buat pengetahuan semua ayah merupakan graduan UKM..tahun??? lupa.. :D

Photobucket
angah and adik yg asik nak show off cincin..nyampah uuuuuu..hahahha

Photobucket
alang menunjukkan tshirt calculatornya..yg kononnya menunjukkan beliau adalah pelajar dlm jurusan sains matematik.. :D

adik bongsu sudah di khabarkan tidak dapat menyertai pada hari konvokesyen kakaknya..kerana sedang menyiapkan diri utk PMR nya..semoga adik bongsu yg satu-satunya lelaki dalam family berjaya..amin~

04 di tanjung tuan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di tanjung tuan - Google Blog Search


Malacca govt reply on treasure theft | lunaticg banknote & coin

Posted: 21 Sep 2011 04:41 PM PDT

04 di merlimau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di merlimau - Google Blog Search


@sykn&#39;s Blog : ( &#39;&#39;} {&#39;&#39; )

Posted: 22 Sep 2011 09:31 AM PDT

Assalamualaikum~

Masih dalam bulan Syawal 1432H : Selamat Hari Raya Aidilfitri , Maaf Zahir & Batin.
Alhamdulillah, raya kali ni dapat dirai bersama keluarga dan sanak-saudara seadanya.

- Pertama kali Syawal 1432H dirai sebagai isteri ( ayat lazim =P )
Selalunya yang diceritakan kawan dan kenalan, pertama kali raya sebagai suami isteri ni, Raya-1 akan disambut di kampong halaman mertua yakni sebelah suami. Hmmm kalau itulah yang dipandang sebagai kebiasaan yang dimestikan seterusnya menjadi 'Default' bagi mereka yang baru bergelar suami isteri, bila Raya-1 dirai di desa si isteri maksudnya, mesti adalah yang tak kena …..si isteri ni dominan ke?? tak jugak. Apapun terpulanglah pada timbang minda masing2…….;)

Raya-1 kami berdua sambut di kampungku di Tg Rambutan. Mertua yang cadangkan. Terkejut jugak. Mental ni dah bersiap sedia kalau kena balik beraya di Merlimau. Katanya, tahun nie, anak-anak yang bekeluarga beraya di rumah mertua masing-masing. Tahun depan kita berkampung di Merlimau. Jangan risau katanya.Anak-anak bujang masih ada, tambahan pula sanak saudara rumahnya berdekatan. Jadi, menantunya ok ajer. .SHRL pun ok ajer. No issue. Rezeki tu ;). Terima kasih M.i.L. Tahun depan insya allah , kita berkampung di Merlimau. Apo lagik, seminggulah di Tg.Rambutan~
Jadi rutin biasa setiap kali menjelang Aidilfitri bagi family Pak Abu ( anak2 buah jiran panggil Pak Abu /Tok Abu/ Pakcik Abu) Raya -1 konvoi ke Bota Kanan-Kiri dan Raya-2 ke Utara tapi tahun ni ke Taiping instead of Perlis, sebab Tok Wan ada di rumah Mak Lang di sana.

- 1432H, titik tolak permulaan Syawal dirai tanpa kehadiran Tok Yam yang sudah selamat kembali ke Rahmatulla, dalam bulan May lepas. Al-Fatihah.
Setua usia yang mencecah 90 tahun, tahun-tahun lepas, tak pernah tidak, periuk kuali pasti penuh dengan kuah kacang daging, ketupat palas dan menu wajib laksa hasil air tangan arwah dan makcik serta maksu. Kini rumah usang di Kuala Perlis yang dulu riuh dengan derap kaki cucu-cicit yang berkejaran bermain bunga api, membilang duit raya kini sunyi sepi. Dapur kecik yang sesak dengan anak2 dan mak2 dara sibuk membuat ketupat palas kini tak berasap malah tersusun rapi tepi dapur arang tu. Takpelah, arwah berehat aman di alam sana. Tok Wan kan ada.Moga ruhnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama-sama mereka yang Allah sayang.Amin.

Ok, tak nak sedih-sedih..yang hidup terus ke hadapan, yang tiada didoakan .
Teringin nak buat rumah terbuka di rumah yang kami sewa di Bukit Jalil, tapi rumahnye comel , tak selesa pulak nanti tetamu yang datang, takkan datang makan pastu balik, mestilah nak stori-mori kan…walau apapun sempena hari raya, rumah sentiasa terbuka untuk diziarahi….., dan lately, hujung minggu akan datang dalam bulan syawal mungkin akan kerap balik Melaka, memandangkan F.i.L baru sahaja discaj dari Hospital Melaka, maka haruslah diziarahi.….
insya allah, moga rezeqi dipermudahkan supaya dapat mendiami rumah sendiri tahun depan, insya allah…….amin~ ;)

Note: genap umurku 29 tahun. Berseorangan di hotel revalodge Ipoh atas urusan kerja. En S call tepat 12 malam. "Happy birthday isteri abang! Moga panjang umur...bertambah rezeki, dan dirahmatiNYA alwayss "...syukur, ungkapan ringkas namun begitu bermakna dan buatku happy...;))..Ok Goodnite!

04 di alor gajah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di alor gajah - Google Blog Search


IKLAN JAWATAN KOSONG GURU SAMBILAN <b>DI</b> MRSM <b>ALOR</b> <b>...</b>

Posted: 05 Jul 2011 04:27 PM PDT


Calon-calon yang berminat dan berkelayakan sila buat permohonan secara bertulis dengan gambar berukuran pasport, salinan kad pengenalan, surat beranak serta sijil-sijil berkaitan yang telah DISAHKAN BENAR dan dihantar ke alamat berikut :

Pengetua,
Maktab Rendah Sains MARA Alor Gajah,
Lot 1720, Mukim Air Pa'abas,
78000 Alor Gajah, Melaka
No Telefon : 06-5520001, 06-5520010

Tarikh Tutup : 11 Julai 2011

sumber

di negeri melaka - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri melaka - Google Blog Search


Orang Asli <b>di Negeri</b> Sembilan bakal terima pendapatan bulanan <b>...</b>

Posted: 21 Sep 2011 07:43 PM PDT

Posted on September 22, 2011, Thursday

SEREMBAN: Kaum Orang Asli di Negeri Sembilan bakal menerima pendapatan bulanan kira-kira RM1,500 menerusi pegangan saham mereka dalam estet getah dan kelapa sawit di negeri itu.

Menteri Besar Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, perkara itu dapat dilakukan menerusi penukaran status tanah kepada tanah rizab Orang Asli yang dilaksana secara bersama oleh kerajaan negeri dan pusat sekarang.

"Setakat ini kita sudah beri kepada 13 buah kampung melalui 200 hektar tanah di Johol yang ditukar menjadi tanah rizab Orang Asli," kata-nya selepas mesyuarat Exco, di sini semalam.

Semua tanah terbabit akan dibangunkan untuk tanaman getah dan kelapa sawit oleh RISDA dan FELCRA, manakala setiap keluarga Orang Asli berkenaan menerima nilai saham yang setara dengan lima ekar tanah, katanya.

"Selepas tolak belanja peng-urusan, saham-saham ini akan memberi pendapatan berjumlah RM1,500 sebulan kepada setiap keluarga Orang Asli," katanya.

Mohamad berkata, terdapat 68 buah kampung Orang Asli berdaftar dengan kerajaan negeri.

"Bagi kampung yang tidak mempunyai keluasan tanah mencukupi, ini tidak menjadi masalah kerana penduduk di kampung terbabit akan memiliki pegangan saham di kampung lain yang mempunyai tanah lebih luas dan maju sebagai sebuah mini estet," katanya. — Bernama

Umno Party Man, PAS Member and Prince Form Libertarian Think <b>...</b>

Posted: 22 Sep 2011 12:52 AM PDT

Ideas founders (from left) Wan Firdaus Wan Mohd Fuaad, 27, Tunku Zain Al-Abidin Tuanku Muhriz, 27, and Wan Saiful Wan Jan, 35, started the group informally when living in London.

By Carolyn Hong, Malaysia Bureau Chief


KUALA LUMPUR: One is a member of Umno, the other belongs to the opposition Parti Islam SeMalaysia (PAS), and the third is a prince. Collectively, the three young men have formed an independent think-tank called Ideas, or the Institute for Democracy and Economic Affairs.

Its cross-partisan leadership is one of the more intriguing aspects of Ideas; another is that it promotes a libertarian free-market ideology that is almost entirely unfamiliar to Malaysians.

They believe in minimal government intervention in the economy and society. They are for private education and against the minimum wage. They are also against the country's long-running National Economic Policy, since social engineering distorts markets.

For a young think-tank, Ideas has drawn a lot of attention since it was set up in February last year – in fact, its launch was presided over by Umno veteran Tengku Razaleigh Hamzah.

Its chief executive Wan Saiful Wan Jan, 35, – the PAS member – said their respective political affiliations do not bother them. 'Our strength comes from being cross-partisan, we stick to consistent positions in our policies, which is to promote market-based solutions to public policy issues. We don't try to reconcile our political differences,' he said.

He said they started informally five years ago, when all three were working and studying in London. They have now returned home to Kuala Lumpur.

Mr Wan Firdaus Wan Mohd Fuaad, 27, the Umno member, is now working in the government, while Tunku Zain Al-Abidin Tuanku Muhriz, 27, the Negeri Sembilan Yang di-Pertuan Besar's son, is a newspaper columnist and former Lee Kuan Yew School of Public Policy research fellow.

In Malaysia, the research scene is still dominated by large outfits like the government's Institute of Strategic and International Studies and the Malaysian Institute of Economic Research. Political parties like Gerakan and the Malaysian Chinese Association, as well as some state governments, also fund research outfits.

Ideas is one of the few broad-based independent groups that have evolved out of the cacophony of diverse views unleashed since the sacking of former deputy prime minister Anwar Ibrahim in 1998.

Mr Ibrahim Suffian, who runs the Merdeka Centre, which was set up in 2001 as the country's first public opinion pollster, said: 'I think the events of 1998, along with the advent of the Internet, allowed members of the public to vent their views for the first time.'

Mr Wan Saiful said public discourse got livelier still during Tun Abdullah Badawi's administration from 2003 to 2009, helped along by the Internet.

Some online groups became mass movements like Loyar Buruk, or 'bad lawyer'. The tongue-in-cheek name belies its aim: promoting the rule of law. Others evolved into think-tanks like Ideas that publish opinions and policy papers.

Funding has also become easier. Observers say that as Malaysia is now middle-income, donations that would have been channelled into poverty or community projects are now often directed to promoting democracy and good governance.

Ideas gets funding from government agencies, as well as international bodies, including the United States-based Atlas Global Initiative for Free Trade, Peace and Prosperity, and Germany-based Friedrich Naumann Foundation for Liberty.

But, Mr Wan Saiful noted ironically, Malay rights group Perkasa has been most effective in conveying its message.

Ideas is now exploring opening a private primary school for those who do not qualify for state schools, such as children of refugees. Mr Wan Saiful said it is not impossible for the poor to pay fees for good education, as is the case in parts of India. He said he is aware, however, that many Malaysians will baulk at paying school fees. 'It's normal to be sceptical. We prefer to do research and publish to show that it can work,' he said.

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved