ads

Sabtu, 8 Disember 2012

04 di jasin - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di jasin - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Dec 2012 11:19 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Dec 2012 11:18 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Dec 2012 11:42 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

The Scribe A Kadir <b>Jasin</b>: Truly Asia Growingly Crime Ridden

Posted: 05 Dec 2012 10:00 PM PST


[ATTENTION, anonymous comments will not be published. Please use Google Account, OpenID or Name/URL to comment. Thank you]
WHEN, many many moons ago, the then Singapore Prime Minister, Lee Kuan Yew, allegedly described Johor Baru as a murder capital, Malaysians erupted in anger.
Today, Mr Lee is no longer the PM. But as Minister Mentor, he is still very influential. Johor Baru, however, continues to have its fair share of murder and mayhem. The distinction of being the murder capital of Malaysia has to be Kuala Lumpur. (If I am wrong, I hope Pemandu Chief, Idris Jala, or his aides will enlighten us.)
But it's not murder and mayhem per se that I would like to talk about. Instead I would like to guess and speculate on the reasons why crime is so utterly rampant in our beloved Malaysia in these last few years.
The influx of immigrants – legal and illegal – is one. From media reports, it's clear that criminal elements in the immigrant community are not only preying on Malaysians, they also prey on their own kind.
The other is our desperation to attract foreign tourists and students to our "Malaysia truly Asia" that we inadvertently allowed in African and Persian drug smugglers, Nigerian black money operators, Chinese prostitutes and whatever else were care to mention.
While official and private purveyors of tourism and private education are proud of their achievements, our beloved Malaysia has become the haven for international misfits and miscreants.
Add to this is the lackadaisical attitude, abuse of power and corruption among members of the law enforcement agencies and not to mention the apparent lack of leadership in the realm of law and order – too many "amaran" and not enough "tindakan" – (too many warnings and not enough actions).
The society is also to be blamed. The mata-mata (policemen and women) have to reason to shoot our teenage sons and daughters if they are at home sleeping or doing home work at 2am.
But you give the mata-mata the reason to draw his guns when your teenage sons or daughters, who are below the legal driving age, "stole" your cars, went on a joyride and drove like demons upon seeing the mata-mata in patrol cars.
Look, your failed to raise your sons and daughters to be respectful, law abiding young men and women and you want the whole world to sympathise with you when they got shot by the mata-mata.
Maybe we should all pause and asked the question: What will these lawbreaking, disrespectful teenagers become when they grow up?
Would they become doctors and engineers, teachers and philosophers if as teenagers they would rather "stole" your cars at midnight and went for the tarik with their friends when they should be at home sleeping or studying?
They are more like to end up being mata-mata (no disrespected intended), illegal racers, drug addicts, small time hoods and felons.
And finally, crime rate is on the rise because, thanks to the abolition of the Emergency Ordinance, the Banishment Act and the ISA, many true criminals have found themselves back in society to kill each other and to inflict harm on law-abiding citizens.
Bernama reported on Dec. 6 that an unidentified gunman wearing a ski mask shot dead a scrap metal trader, identified as M. Siva Murugesan, 32, at a stall in Batu Caves, Gombak.
Gombak Police deputy chief Supt Rosly Hassan said the Murugesan of Kampung Wira Damai, Jalan Sri Gombak, Selangor was having a drink with a friend when a tall dark man wearing a blue pair of jeans, a white T-shirt with blue stripes and a ski mask, walked up to him at 12.30 am and fired three shots.
So, who are we to blame for this sad, frightening state of affair? It has a lot do with our own lack of thinking power or laziness to think, our gullibility and our craze for money. So, Malaysia is not only truly Asia but is fast becoming its crime capital too. Pardon me for my desperation and exasperation. Wallahualam.

04 di machap - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di machap - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di machap</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 12:00 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di machap</b> - Google Blog Search

Posted: 27 Jun 2012 09:16 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di machap</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Jun 2012 09:01 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di machap</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di machap</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di machap</b> - Google Blog Search

Posted: 20 Apr 2012 09:28 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di machap</b> - Google Blog Search

Posted: 21 Feb 2012 04:56 PM PST

URL Sumber Asal :-

Kekecohan Sembrong: Seorang Dilastik Manakala Lelaki Tua <b>...</b>

Posted: 21 Feb 2012 05:34 PM PST

Malaysiakini

PKR menafikan ceramahnya di Jalan Mersing, Sembrong pada malam Ahad lalu di mana kereta Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim diserang dengan lontaran batu, kayu dan mercun sehingga kemek dan cerminnya pecah itu diadakan tanpa permit.

"Majlis yang mendapat permit dari pihak polis itu diganggu dari awal hingga akhir oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

"Tujuan mereka ialah untuk menimbulkan kekecohan dan huru-hara," kata Ketua Penerangan PKR, Johor Syed Hamid Ali (kiri) dalam satu kenyataan memperincikan apa yang sebenarnya berlaku pada malam berkenaan.

Menurut beliau, pada kejadian itu, lebih 100 orang yang dipercayai kakitangan dan anak-anak muda yang diupah oleh Umno tempatan telah melakukan segala macam provokasi untuk mengganggu dan mencederakan orang ramai dan pemimpin yang hadir di situ.

"Mereka membuat bising dan menjerit-pekik; buat rioh-rendah dengan membunyikan enjin motorsikal, air horn dan siren.

"Kemudian, berpuluh-puluh anak muda yang bermotosikal terus mengganggu lalu lintas; batu, telor, botol plastik dan mercun bola berterbangan ke arah penceramah dan orang ramai," katanya.

Syed Hamid juga berkata pada malam itu, tidak kurang 4,000 orang membanjiri ruang di hadapan pejabat Cabang Semberong di Batu 4 Jalan Mersing, Kluang untuk mendengar ucapan daripada pemimpin-pemimpin parti peringkat negeri dan pusat.

Antara mereka termasuk ketua umum PKR itu sendiri, dirinya, ahli parlimen Kapar S Manikavasagam dan ADUN Mengkibul Ng Lam Wah.

"Ketika rombongan Anwar sampai di tempat ceramah kira-kira jam 11.30 (malam), suasana menjadi semakin ribut.

"Beliau dan rombongannya diserbu dan dikepung. Pergelutan kecil berlaku sebelum Anwar berjaya diselamatkan.

"Kami diberitahu, seorang mengalami cedera ringan di dahi dipercayai akibat dilastik; seorang lelaki tua cedera dibaling kayu; bendera PKR dibakar; cermin kereta Anwar pecah dan pintunya kemek," katanya.

Sehubungan dengan kejadian itu, katanya PKR menuntut supaya pihak polis bertanggungjawab untuk melakukan penyiasatan secara profesional.

Syed Hamid juga berkata Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammudin Hussein selaku Ketua Bahagian Umno Semberong dan ahli parlimen kawasan itu juga perlu bertanggungjawab atas peristiwa buruk dan memalukan itu.

Kejadian itu antara beberapa siri gangguan yang disaksikan sejak beberapa minggu kebelakangan ini apabila pemimpin Pakatan cuba menggempur kubu-kubu BN, khususnya Umno menjelang pilihan raya umum akan datang.

Pada 13 Februari lalu, kunjungan Anwar ke Felda Tun Ghafar Baba, di Machap, Alor Gajah juga dicemari oleh penyokong Umno yang mengganggu ceramah beliau.

Manakala pada Jumaat lalu pula sekatan jalan raya didirikan daripda menghalang pemimpin dan penyokong Pakatan daripada menghadri ceramah yang dijadualkan di kubu Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak di Pekan.

Malah, Anwar terpaksa membonceng motosikal untuk menuju ke lokasi ceramahnya.

04 di durian tunggal - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di durian tunggal - Google Blog Search


celoteh cik fadh: Rumah Baru <b>di Durian Tunggal</b>

Posted: 03 Dec 2012 08:11 PM PST

Assalamualaikum semua..ok semalam cik fadh da promise nk up entry sal pindah rumah baru..kalo xjnji pown mmg nk up entry ni sebagai kenangan tuk disimpan rapi di dalam diary on9 ni..;) sebelom ni ade usha2 rumah baru tu kt entry INI..so ni sambungannyer la ape cer bile da pindah kan..jom !
kitorg da hangkut barang skit2 sebelom pindah ni..skit2 pown, dekat 5-6x jugak trun naik tangga..penat xyah cter la..dan hari yg betol2 kami pindah dan angkut abis sumer sabtu hr tu sharp 1st december, n sharp jugak 2 tahun stay rumah lame..pagi2 da bangun, bersenam trun naik tangga smpai penuh 1kete dak boboy tu..almari da sewa lori angkat mlm b4 tu sbb mane nk muat masuk kete...hehehe..
semua di dalam gmbar kan kan kan, brg cik fadh je..hukkk ! ntah mane asal ntah, dulu awl2 pindah melaka bawak luggage n bantal je sebijik2..skang 4x kereta ulang alik pindah + 1 lori muatan X penuh..hihi
ruang dapur pulak..ni bnyak brg dak syeeda pulak..die ni senang je hangkut brg sbb bnyak barang die sumer sumbat dalam satu beg hendon..hihi..
ini katil cik fadh..dihangkut dari kuala pilah oleh bakal abg ipar nek triton..rumah lame tido atas tilam queen beralaskan lantai je, nk beli katil mmg xbole sbb bilik sempit, nnt ruang tok solat pown xmuat..skang da dpt katil bujang, baru la terase bujang..hahaahha..nape xbeli katil queen trus?? alasan yg same, walaupun cik fadh dok master bedroom, tp bilik ni petakkkkk n xluas mane..cik fadh xsuke space kecik, jadi decide pakai katil bujang je..nk solat pown senang, nk terbalik melintang pown senang kt bawah tu..kalo family dtg pown senang ;)
ok lepas hangkuttt sumer barang2 ke rumah baru, cik fadh kene lari2 plak nk hntar kereta g servis..dlm bnyak2 hari lg, ntah kenape hr pindah rumah lah nk kne anta boboy servis..haihhh ! boboy tu kan, km die sgt laju berjalan tau sbb kitorg suke berjalan..hr tu da servis, ni kejap da cukup 5ribu km..hr ni servis lg bulan depan da tmbah 5ribu lg km nyer..ye la btol la tu, mase beli dak boboy pown, tujuannyer tuk runner k.l, s'bn, pilah, palong n JB..kakakaka..after tggalkan dak boboy kt honda servis centre trus lari ke jusco nk cari tv console..fuhhhh ni mmg keje last minit..mmg capai je ape2 meja kecik tuk ltk tv sbb g tmpt len leceh nk kene beranta2 bagai, ni je senang, hangkut masuk dlm troli sbb cina tv nk anta ptg, so xkn nk suh letak kt lantai..sedihnyerr..hihi..jadi la kan....
laaa bile da dpt tv baru la pasan, tv same besar ngan table..citttttt ! xseswai langsung tau..mum cik fadh pown gelakkan..sobsss ! suke tv tu sbb warna silverr ! yeayyy...walaupun brand Hitachi xbape femes untuk tv, tp ape i kisah, jnji i suke design die yg silver tu n besarrr..hihi..gmbar die pown xde la xcntik..bole tahan pe !
mesin basuh pown da smpai..cik fadh beli 7kg je..cik JM suh amik 8.5kg tp cik fadh kate xyah la..bujang je pown..kalo kawen nnt pown masih b'2, kalo b'3 pown bertahun jugak amik mase nk tggu besar..nnt da xcukop sgt nk laundry, bole beli baru ! hewhewhew..
ni bilik syeeda dan jane, housemate lame cik fadh..dorg pown pilih katil bujang sbb nk golek2 kt bawah selesa...bilik kitorg sume lebih kurang same je size die, bezanyer blik cik fadh ade toilet..tu je..
then selepas berhempas pulas 1hari mengemas keluar ke dalam, akhirnyer sempurnaaaa...syukur segala urusan dipermudahkan..katil da comel2 tp 1st night xberani lg nk tido..ajak jane n syeeda hangkuttt tilam tido kt ruang tamu secara berjemaah..cik fadh penakut sebenarnye kalo masuk tmpt2 baru ni..xreti tido sorg2, takot mlm2 kang tido berpeluh2..hihi..
2nd night bru berani tido sorang..ape ke heavennn la rase ! phewwww..tp berpeluh2 jgk SEBAB
bakal mak mertua bagi deghiannn ni haaa terbang dr Palong berpostokan along cik JM..hihi..melantak 2bijik ngan dak jane sblom tido..so seswai la tu tido berpeluh2..durian ni panassss...but 3rd night tido, phewww sejukkkkk..syokkk je tido..
alhamdulillah segalanyer da selesai..semoga kediaman kami ini benar2 selesa dan selamat untuk kami semua..insyaAllah..skang da boleh fokus ke bende lain yg lebih bermakna..;)
Ekcelli sedey jugak tnggalkan bilik lame tu sbb dah cat cntik2 kan..fuhhhh sayangnyer..semua dalam kenangan..trima kasih bilik lame sbb hari2 selama 2 tahun sy dok sane sentiasa bt sy selesa n tido lena ;) 

04 di merlimau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di merlimau - Google Blog Search


:: Si NaWaL LaTiSYa ::: Kemuncak: Suatu Hari <b>di Merlimau</b>

Posted: 07 Oct 2012 11:38 PM PDT

Ok akhirnya berjaya jugak saya nak post-kan entry yang tertunggak ni. Entry yang tertunggak beria nak siapkan. Kerja yang tertunggak macam mana plak wahai Fardilla. =p

Akmar Amon merupakan kawan baik saya sejak di UiTM Shah Alam lagi. Kami satu course masa kat UiTM. Masa first semester seingat saya, kami takdalah rapat mana. Saya hanya rapat dengan Wawa. 

Sejak bertukar kolej di Teratai kami jadi rapat memandangkan kami satu bilik. Dari situ kami kenal hati budi and perangai gila memasing. Kalau nak cerita kenangan dengan Akmar memang banyak. Dia tahu kisah hidup saya dengan ex jahanam saya. (Jahanam pun saya pernah kapel jugak dengan jantan tu, 4 tahun ok).

Dan saya tahu kisah hidup Akmar. Setakat yang tahu la ye. So bila satu bilik off course banyak cerita yang tak tahu kene amik tahu. Selain tu kami juga ada satu hobi yang bila diingat balik rasa kelakar yang amat. Pantang ada produk best kat pasaran confirm kami sibuk nak cuba. Contoh macam Innershine. Sanggup tak makan sebab nak beli Innershine konon nak kulit berseri walaupun tanpa make up.

And biasanya kerja-kerja gila contoh bila malas datang kelas port kami adalah berjalan ke SACC Mall al maklum masa tu saya dah bawak kereta pergi kolej. Cakap je ke mana sahaja confirm kami redah bersama. Bestnya masa zaman studu dulu. Hurmm banyakla lagi cerita suka duka yang susah nak share di sini.

Kisah cinta Akmar juga saya tahu. Saya kenal ex dia dulu.

Tapi dah dikatakan tiada jodoh tiada siapa yang mampu melawan walaupun keluar air mata darah sekali pun. Saya bersyukur sangat bila Akmar amik keputusan untuk bertunang dengan rakan sekolahnya dan tidak berharap pada "lelaki" itu lagi.

Pada pandangan saya bila lelaki dah tak sudi and mula buat perangai serta tak ikhlas nak jalinkan hubungan yang serius tak perlu dirayu lagi. Jika kita merayu dia paksa kawen dengan kita belum tentu kita akan bahagia. Sebab dari awal lelaki dah tunjuk sikap tak ikhlas and main tarik tali. Mana tau skrang dia setuju nak tunang dengan kita, tup tup masa nak kawen tetibe tak jadi nak kawen plak. Walhal tengah menunggu hari kan. Nak salahkan sape???

Masa ni mulakan cari kawan minta tolong, merayu sana sini, cari ustaz  nak ubatkan supaya lelaki ni setuju nak kawen dengan kita. Jika lelaki tu tak ikhlas kita boleh nampak dari awal hubungan lagi melainkan kalau kita ni memang "buta". Sanggup kene tipu and meraung sendiri padahal lelaki tu tengah bersuka ria dengan perempuan lain. Please la perempuan, move on je dari awal kalau dah nampak tembelang lelaki tu. Saya yang tak kene so saya tak tahu macam mana situasi dia. Ye saya tahu saya hanya pandai berkata-kata tanpa melihat kebenarannya.

Lepas pelbagai usaha dibuat akhirnya kau menang and lelaki tu kawen jugak dengan kau kan. So ko bersorak kegembiraan padahal lelaki itu berkahwin sebab terpaksa. Ko tau laki ko penah cakap kat aku lepas ko kahwin dia nak cari isteri nombor dua. Ko pernah sedar?? Bukan kat aku sorang dan bukan sekali dua. Ramai yang jadi saksi. So rasanya tak perlulah nak rasa bangga in love dengan husband sebab kebenarannya semua orang tahu. Ko berharap lelaki akan berubah. Tapi sampai bila nak menunggu kan. Apa pun nasi dah jadi bubur. Ko masih bersabar dengan setiap perangai lelaki yang tak pernah ikhlas tu kan. Ko masih mencari kebahagiaan dalam rumah tangga kan. And mungkin sudah tertulis dia memang jodoh kau walaupun ko banyak merana and makan hati bila bersama dia.

Wooow best tak sinopsis novel saya.......=)

Ini sebahagian novel yang bakal saya produce. Nantikan di pasaran ye. Penulis NawaLatisya.

Saya bersyukur Akmar temui cinta sejatinya. Tunangnya lebih menghargai dan meyayanginya lebih dari "lelaki" sebelum ini. Ini baru dinamakan keikhlasan dan ketulusan. Bukan main-main. Bukan berkahwin kerana harta atau sebab musabab yang lain.

Lagi pun lepas Akmar putus dengan "lelaki" tu ramai kot yang nakkan dia buat isteri. Malah lagi bersungguh dari "lelaki" sebelum ni. Dah orang cantik, sorang pergi, seratus yang datang merayu tau.......

Apa yang dapat saya simpulkan di sini. Wahai perempuan...lelaki kalau dah tak sudi and tak ikhlas nak serius dengan kita tak perlu dipaksa hati mereka. Akibatnya selepas berkahwin kita akan bertambah merana dan sengsara. Mungkin suatu hari nanti dia akan berubah tetapi sampai bila. Kalau tak berubah macam mana plak. 

Ye saya tahu tidak semua bernasib baik. Tapi kita yang tentukan kehidupan kita bukan orang lain. Berfikirlah secara rasional sebelum membuat keputusan dengan tepat.

Eh kau sapa nak nasihat aku and tentukan kehidupan aku. 

Haa macam ni la orang yang egois yang tak pernah nak dengar nasihat orang. Hanya dia yang  betul dalam dunia ni. =)

Sayalah orang tu...=P

Rasanya dah panjang sangat sinopsis novel saya ni.
Mari layan sekeping dua gambar sepanjang majlis.

Perantin, me and my sister

 Memang tersenyum je perantin sorang ni.

Alhamdulillah kawan baik saya berjaya "move on" dan temui lelaki yang benar-benar meyayangi beliau setulus hati.

 And now saya plak yang tolong pasangkan veil.

Membalas budi.

Ini dinamakan sahabat!

 You look gojes babe!

 Ini bukan perantin.

Harap maklum

Sejurus bersiap sementara menanti detik disarungkan cincin.

Apsal i nampak muka u macam Tasha Shila babe???

Saya berharap jodoh mereka berkekalan hendaknya.

Tak sabar tunggu kawan baik ada rumah tangga yang bahagia.

=)

P/s: Banyak sangat ayat cover line di atas.Huhu

Perempuan kene kuat!
Bukan mudah ditipu oleh lelaki yang penipu!
Jangan jadi buta hati!
Jangan biarkan diri sendiri diperkotak-katikkan oleh lelaki yang tak guna!

Ye saya pembela kaum wanita yang teraniya.

04 di tanjung kling - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di tanjung kling - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung kling</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Nov 2012 11:27 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung kling</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Nov 2012 11:16 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Hotel Pantai Puteri Melaka

Posted: 06 Nov 2012 01:08 PM PST

Tawar Penginapan Bercirikan Islam
Hotel Pantai Puteri di Jalan Pantai Puteri, Tanjung Kling Melaka menjanjikan penginapan yang pasti mendamaikan

TANJUNG KLING- Kewujudan Hotel Pantai Puteri yang juga merupakan Hotel Wakaf Pertama di Malaysia tidak sekadar menambahkan lagi ikon tarikan baru di Pantai Puteri, Melaka bahkan ia kerap menjadi pilihan pelanggan yang mahukan bilik penginapan yang bercirikan Islam. Hotel Pantai Puteri berharga RM25.6 juta bertaraf 3 bintang turut menampilkan sentuhan senibina Islam yang mengabungkan kombinasi arca dan kubah di blok utama hotel setinggi tujuh tingkat berkenaan.
Hotel Pantai Puteri juga merupakan milik bersama Jabatan Wakaf, Zakat dan Haji (JAWHAR) dan Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) dilengkapi dengan kemudahan 87 bilik penginapan seperti Superior; Standard: Deluxe dan Suite serta ballroom dan bilik seminar.
Dengan lokasinya yang strategik di kawasan pantai peranginan Pantai Puteri dan jauh dari kesibukan Bandar raya, ternyata Hotel Pantai Puteri adalah destinasi pilihan menginap yang cukup mendamaikan dan sesuai bagi penganjuran seminar dan sebagainya.
Maklumat lanjut mengenai Hotel Pantai Puteri Melaka, hubungi talian 06-353 5555 atau e-mail: HotelPantaiPuteri@yahoo.com.
Arca menarik sentuhan seni bina kontemporari Islam menghiasi lobi Hotel Pantai Puteri
Susana di bilik Puteri Suites di Hotel Pantai Puteri
Hotel Pantai Puteri turut menawarkan pelbagai bilik penginapan termasuk Deluxe room
Kemudahan Bengkel dan Seminar

 

Suasana tenang sambil menikmati sajian di Kafe Ummu Aiman di Hotel Pantai Puteri
Kolam renang di Hotel Pantai Puteri 
Tag: Hotel di Pantai Puteri Melaka,Hotel di Tanjung Kling Melaka,Hotel 3 bintang,3 Star hotel in Melaka,Hotel Malacca Tanjung Kling,Senarai hotel di Tanjung Kling Melaka,Hotel at Tanjung Kling Melaka,Hotel in Pantai Puteri Tanjung Kling Melaka,Hotel at Melaka,Hotel Pantai Putri Tanjung Kling,Hotel di Pantai Putri Melaka,Pantai Puteri Hotel Melaka,Hotel Wakaf Pantai Puteri,Hotel Pantai Puteri JAWHAR-MAIM


Hotel Pantai Puteri Tg. Kling Melaka / Malacca Malaysia
Melaka Hari Ini@gotomelaka.blogspot.com

04 di serkam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di serkam - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di serkam</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Nov 2012 01:41 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di serkam</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Nov 2012 01:40 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

PAS <b>SERKAM</b> DARAT: Jamuan Hari Raya PAS Kawasan Jasin <b>Di</b> <b>...</b>

Posted: 10 Sep 2012 09:59 PM PDT

Assalamualaikum ..
PAS Kawasan Jasin telah mengadakan Jamuan Hari Raya Aidil Fitri peringkat kawasan Jasin bertempat di perkarangan bangunan PAS Cawangan Serkam Darat di Taman Serkam Maju , Serkam Darat Merlimau Melaka. Program yang julung kali diadakan diluar Kompleks Pas Kawasan Jasin ini telah sama-sama dimeriahkan oleh segenap anggota masyarakat. Majlis ini turut diserikan lagi dengan kehadiran rakan-rakan dalam komponen Pakatan Rakyat Negeri Melaka. Majlis yang bermula seawal jam 11.30 pagi turun diserikan dengan kehadiran Konvoi Anak Muda anjuran Kelab Permotoran Alternatif ( ARC) Jasin. Majlis turut dimeriahkan lagi dengan persembahan kumpulan Selawat Maulud Dibaie dibawah pimpinan saudara Zakaria bin Hitam. Kami mewakili Saff Kepimpinan Pas Cawangan Serkam Darat Mengucapkan jutaan terima kasih atas kesudian semua pihak yang hadir memeriahkan majlis kami. Tidak dilupakan juga penghargaan kepada PAS Kawasan Jasin yang telah sudi mengadakan majlis di tempat kami. 

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved