ads

Khamis, 31 Mei 2012

04 di tanjung bidara - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di tanjung bidara - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung bidara</b> - Google Blog Search

Posted: 03 May 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung bidara</b> - Google Blog Search

Posted: 03 May 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung bidara</b> - Google Blog Search

Posted: 03 May 2012 11:06 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung bidara</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Apr 2012 11:44 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung bidara</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Apr 2012 11:47 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung bidara</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Dec 2011 05:41 AM PST

URL Sumber Asal :-

JeMaRi AsMaRa: Semalam <b>di Tanjung Bidara</b> Melaka

Posted: 18 Dec 2011 05:47 AM PST

Rakaman percutian berserta sedikit info tentang resort..
Seperti yang ibu ceritakan sebelum ini, selepas dua malam di Johor bahru kami beredar pula ke Melaka untuk menikmati percutian di tepi pantai. Rakaman kami bercanda di tepian pantai tanjung Bidara ibu dah kongsikan pada n3 sebelum ini.
Untuk n3 yang ini, ibu nak kongsikan tentang penginapan kami di Tanjung Bidara. Kami menginap di sini..
Samudera Bidara Resort.. Yang ni semua bilik superior. Ada roof top lagi..
Sebelum ibu ceritakan tentang resortni, ibu nak kongsikan pandangan sekiranya kawan-kawan nak bercuti di sini.
Jika anda memilih lokasi yang tenang tanpa hiruk pikuk, ibu cadangkan pilihlah resort atau chalet di Tanjung Bidara. Cuma resort atau chalet di sini agak tersorok dan perlukan kenderaan kalau nak keluar makan. Cari je papan tanda Komplek Falak Al Khawarizmi Jabatan Mufti Melaka, selepas kompleks tu akan jumpa banyak resort atau chalet. Tinggal pilih je yang mana satu.. Samudera Bidara Resort tu kami main terjah je, ada kosong terus check in.
Jika anda memilih, lokasi yang senang nak ke pantai, senang nak cari makan, ibu cadangkan pilihlah resort di Pangkalan Balak. Cuma suasana agak bising sebab betul-betul tepi pantai peranginan. Chalet dan resortnya juga bersusun rapat-rapat. Kalau tak nak leceh, baik di Pangkalan Balak berbanding Tanjung Bidara. Semua ada di sini..
Lagi satu, kalau pergi bukan di waktu puncak (cuti sekolah atau hujung minggu) tak perlulah book dulu. Datang, tengok dan pilih. Sebab ada setengah chalet tu dalam internet bukan main, sekali datang rupa rumah kampung je. Harga pun kedebabom.. Tapi, kalau pergi di waktu puncak dan tak book dulu, jangan marah kalau tak dapat bilik. Hihi..
Okeylah, itu pandangan dari mata kasar ibu je. Meh ibu cerita tentang SBR ni, best ke tak nilai lah sendiri ye..
 Pemandangan dari roof top. Antara kelemahan resort ni, dia tak ada pantai berpasir, pantai dia tambak batu. Kalau nak mandi kena jalan kaki jauh sikit atau keluar ke pantai yang dekat dengan Kem Terendak yang kami pergi tu..
 Resort yang sama cuma semua tu bilik standard.. RM130.00 semalam termasuk makan pagi untuk 2 orang.. Bilik superior RM150.00 semalam termasuk makan pagi untuk 3 orang..
3 kekasih ibu, ibu paksa ambil gambar atas roof top.. Hihi..
 Ni nak panggil apa ek? Lobi resort ke?
 Ahha.. ini sarapan yang disediakan. Ada juga sampingannya, sosej dan wedges, roti bakar pun ada. Buah pun ada. Air teh dan kopi serta oren kordial. Bukan fresh oren tau..
 Gelanggang bola tampar. Ayah tu saje tunjuk skill lepas gian. Kalau siapa-siapa yang datang buat family day dan nak buat BBQ kat sinilah tempatnya..
Resortni ada swimming pool.. Tuuu, Maryam dah sain kontrak jadi model swimming pool resort ni. Hihi...
Bilik? Tak yah tunjuklah. Sangat biasa-biasa.. Katil pun dah uzur dan senget sebelah. Karpet dia pun berbau hapak. Ibu rasa tak sesuai sebenarnya resort tepi pantai dan ada swimming pool macamni guna karpet. Orang basah-basah terus naik bilik sebab swimming pool dia tak sediakan tuala mahupun penjaga.. Oh ya, keadaan tu mungkin untuk bilik yang kami dapat je kut, bilik 602.. Ayat cover nih. Haha..
Wi Fi? Masa check in dia kata ada, dah malam dia kata tak ada pula. Hmm tak apa, sepanjang di Tanjung Bidara memang tak ada masa nak berinternet pun.
Cuma ada satu insiden yang buat ibu hangat hati, pekerja dia masuk bilik tanpa ketuk pintu dengan alasan nak ambil tuala. Masatu ibu cuma lock je tanpa pasang selak. Mujur ibu lengkap berpakaian, kalau tengah berkemban? Takke naya?
Secara keseluruhannya, jika tidak mengambil kira insiden hangat hati tu, resortni okeylah. Nama pun resort, tak perlulah mengharap standard hotelkan?
Baiklah, sampai di sini sahaja. Ada masa nanti ibu buat n3 tentang ikan bakar di Pangkalan Balak pula.
Jumpa lagi, salam sayang buat semua!!

04 di ayer keroh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di ayer keroh - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di ayer keroh</b> - Google Blog Search

Posted: 22 Apr 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di ayer keroh</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Apr 2012 11:08 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di ayer keroh</b> - Google Blog Search

Posted: 22 Apr 2012 11:31 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di ayer keroh</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Mar 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

ZAKRI ALI: Nostalgia :- Datuk Seri Najib Kemalangan <b>Di Ayer Keroh</b>

Posted: 17 Mar 2012 12:30 AM PDT

 
Kereta yang dinaiki oleh Dato Seri najib Tun Razak dan Datin Seri Rosmah Mansor terlibat dalam satu kemalangan di Lebuhraya Senawang, Ayer Keroh. Kereta yang dinaiki mereka terbabas dan terbalik di tepi lebuhraya tersebut.

Jangan salah faham ya, ini kisah yang berlaku pada tahun 1988 semasa Dato Seri Najib menjawat Jawatan Menteri Belia Dan Sukan. Sekadar mengimbau sejarah yang ramai tidak mengetahuinya. 

Photobucket

Nostalgia :- Datuk Seri Najib Kemalangan <b>Di Ayer Keroh</b> - MAE

Posted: 16 Mar 2012 11:05 PM PDT


Kereta yang dinaiki oleh Dato Seri najib Tun Razak dan Datin Seri Rosmah Mansor terlibat dalam satu kemalangan di Lebuhraya Senawang, Ayer Keroh. Kereta yang dinaiki mereka terbabas dan terbalik di tepi lebuhraya tersebut.


Jangan salah faham ya, ini kisah yang berlaku pada tahun 1988 semasa Dato Seri Najib menjawat Jawatan Menteri Belia Dan Sukan. Sekadar mengimbau sejarah yang ramai tidak mengetahuinya. 

Photobucket

BLOG MELAKA: 04 <b>di ayer keroh</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di ayer keroh</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2012 11:33 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di ayer keroh</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Apr 2012 11:38 PM PDT

URL Sumber Asal :-

Homestay <b>di Ayer Keroh</b>, Melaka – Izzihomestay | Iklan Percuma <b>...</b>

Posted: 08 Mar 2012 05:08 PM PST

Publish date: March 9, 2012 9:08 am | Contact Name: Zubaidah Yusof | Location: Muzaffar Heights, Ayer Keroh Melaka | Phone: 013-7392800

Merancang untuk bercuti ke Melaka dan mencari tempat penginapan untuk sekeluarga dengan harga rendah? Kami ada penyelesaiannya.

Kami di Izzi.Homestay menyediakan sebuah rumah Semi D setingkat dengan kemudahan asas untuk percutian anda sekeluarga.

Lokasi kami di Muzaffar Heights amat strategik dengan akses yang mudah dari Tol Ayer Keroh dan ke tempat tumpuan pelancong seperti Zoo Melaka, Taman Mini Malaysia, Malacca Wonderland, Mydin Mall, Kota Fesyen, MITC juga ke pusat bandar.

Kami mengalu-alukan kedatangan anda ke Homestay kami.

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam

Sponsored Banner

04 di jasin - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di jasin - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Apr 2012 11:43 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Mar 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

kami jual benih gaharu ladang kami <b>di jasin</b>… « Manakedai&#39;s Blog

Posted: 16 Mar 2012 01:57 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Blogroll. manakedai dot net. Hide threads | Kekunci Pintas. manakedai 4:57 pm on March 16, 2012 Balas. kami jual benih gaharu ladang kami di jasin… kami jual benih gaharu! ladang kami di jasin melaka! http://agarwoodagro.com ...

keriaNgaN syardiLa: berjalan <b>di jasin</b> :D

Posted: 10 Mar 2012 11:32 PM PST

[unable to retrieve full-text content]berjalan di jasin :D · hujan diluar sejuk didalam.. sekadar renungan.. ► February (2). praktikal.. as usual. ► January (2). selesai sudah first Paper..! esok paper pertama 0_0. ► 2011 (22). ► December (5). theendofsemester : ...

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 29 Apr 2012 11:31 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Apr 2012 11:16 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Apr 2012 11:25 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Apr 2012 11:41 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Mar 2012 05:45 AM PDT

URL Sumber Asal :-

PERAKITE: Adun Rim-<b>Jasin</b> yang ditahan <b>di</b> kelab dangdut?

Posted: 26 Mar 2012 07:35 AM PDT

Posted by abewa on 10:35 PM // 0 comments

Teka teki mengenai ADUN yang terkantoi semasa serbuan di sebuah kelab dangdut kini terbongkar.

Semalam, Sinar Harian melaporkan bahawa Jabatan Siasatan Jenayah (JSJN) Melaka menahan 27 orang dalam Ops Tapis di sebuah pusat hiburan di Melaka Raya.  termasuk seorang ADUN Melaka.. 

Maklumat tambahan yang di perolehi telah membongkar ADUN yang terlibat dalam tangkapan tersebut adalah  MOHD YAZED BIN HJ.KHAMIS, ADUN dari RIM-JASIN.

NAMA : SDR. MOHD. YAZED BIN HJ. KHAMIS,

TARIKH LAHIR / TEMPAT LAHIR : 09 Mei 1966

NO. KAD PENGENALAN : 660509-04-5441

ALAMAT : 53 JALAN CEMPAKA 7, TAMAN SERI CEMPAKA,
75400 PERINGGIT, MELAKA.

NO. TELEFON
i) BIMBIT : 019 - 6674104
ii) RUMAH : 06 - 2845731
iii) PEJABAT :

STATUS PERKAHWINAN : BERKAHWIN

BILANGAN ANAK : 03

TARAF PENDIDIKAN

i) SEKOLAH RENDAH :SEK KEB AIR BAROK

ii) SEKOLAH MENENGAH :SEK MEN DATUK BENDAHARA

iii) UNIVERSITI / KOLEJ :UITM. DIPLOMA UKUR BAHAN

JAWATAN

i) PERHUBUNGAN :JAWATAN KUASA PERHUBUNGAN NEGERI MELAKA
ii) BAHAGIAN : BEKAS KETUA PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAH JASIN
iii) CAWANGAN : KETUA PEMUDA CAWANGAN KEMENDOR

PEKERJAAN : AHLI PERNIAGAAN

AKTIVITI SUKARELAWAN / NGO

JAWATANG YANG DISANDANG

i) POLITIK : KETUA PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN

ii) NGO :

1. Pengerusi Belia 4B Cawangan Kemendor

2. Pengerusi Bola Sepak Lega Perdana Melaka

3. Nazir PLKN Negeri Melaka

Dan  Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam Melaka!

Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Mohd Ali Rustam diberikan tempoh seminggu untuk mendedahkan nama seorang wakil rakyat yang dilaporkan diperiksa polis yang melakukan serbuan di sebuah pusat hiburan hujung minggu lalu.

Timbalan Pesuruhjaya 1 PAS Melaka, Kamaruddin Sidek berkata, ia perlu memandangkan rakyat, selaku pengundi, ingin mengetahui siapakah wakil rakyat berkenaan.

Menurut Kamaruddin, sekiranya Mohd Ali gagal mendedahkan nama wakil rakyat terbabit, PAS akan mengambil tindakan mendedahkan identiti wakil rakyat berkenaan.

"Kita tahu siapa wakil rakyat yang dimaksudkan ini. Memadailah saya katakan beliau bukan wakil rakyat dari MCA atau MIC.

"Sebagai pengerusi badan perhubungan Umno negeri, Mohd Ali bertanggungjawab memaklumkan keadaan sebenarnya kepada rakyat selain bertindak adil dalam isu ini.

"Sebab itulah kami memberi tempoh seminggu kepada beliau, dan sekiranya gagal, maka kita akan mendedahkan identiti wakil rakyat itu," katanya.

Beliau turut menggesa pihak polis supaya tidak menyembunyikan kejadian yang berlaku.

Katanya, kejadian seumpama itu perlu diambil tindakan dengan seadilnya, tidak kira wakil rakyat yang terbabit adalah daripada parti yang memerintah.

Dalam serbuan jam 2.40 pagi yang dilakukan oleh Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) Negeri Melaka 24 Mac lalu, polis telah memeriksa 27 pelanggan pusat hiburan berkenaan termasuk wakil rakyat terbabit.

Dalam pemeriksaan awal itu juga seramai 12 telah didapati positif dadah.

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Apr 2012 11:03 PM PDT

URL Sumber Asal :-

Aloq Laloq: TERKINI!!! GAMBAR KESAN RIBUT <b>DI JASIN</b>...

Posted: 24 Mar 2012 04:25 AM PDT

Kesan kejadian ribut yang masih kelihatan di Kg Rim dan juga Kg Simpang Kerayung, Jasin. Tinjauan aloq mendapati hampir kebanyakkan rumah telah siap dipulihkan daripada kesemua 50 buah rumah yang terlibat. 
Kepantasan pihak Kerajaan mengambil tindakan membuatkan penduduk melahirkan rase bersyukur yang tidak terhingga kepada Kerajaan. Difahamkan tinggal sedikit sahaja lagi rumah yang masih menunggu untuk dipulihhara.
Keprihatinan pemimpin turut ditunjukkan dengan lawatan yab KM dan juga kedua-dua yb parlemen dan adun. Masing-masing mereka juga menghulurkan sumbangan peribadi manakala kos pembaikkan khabaunya ditanggung oleh PERTAM.
Yang peliknya tak ade pulak wakil-wakil parti yang memperjuangkan kebajikan rakyat datang untuk bertanya khabau. Mungkin mereka terlalu sibuk untuk menjengah kerana bussy dengan agenda menawan Putrajaya. Hahaha.

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Apr 2012 11:30 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di jasin</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Mar 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

kami jual benih gaharu ladang kami <b>di jasin</b>… « Manakedai&#39;s Blog

Posted: 16 Mar 2012 01:57 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Blogroll. manakedai dot net. Hide threads | Kekunci Pintas. manakedai 4:57 pm on March 16, 2012 Balas. kami jual benih gaharu ladang kami di jasin… kami jual benih gaharu! ladang kami di jasin melaka! http://agarwoodagro.com ...

keriaNgaN syardiLa: berjalan <b>di jasin</b> :D

Posted: 10 Mar 2012 11:32 PM PST

[unable to retrieve full-text content]berjalan di jasin :D · hujan diluar sejuk didalam.. sekadar renungan.. ► February (2). praktikal.. as usual. ► January (2). selesai sudah first Paper..! esok paper pertama 0_0. ► 2011 (22). ► December (5). theendofsemester : ...

04 di klebang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di klebang - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di klebang</b> - Google Blog Search

Posted: 04 May 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di klebang</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Apr 2012 09:33 PM PDT

URL Sumber Asal :-

cERiTeRA tEnTANg KAmI: Hubby n wifey dating <b>di klebang</b>..:)

Posted: 07 Apr 2012 01:20 AM PDT

Olllaaaa sabtu yg owesomee.:)
Awak dtg lg.. Dan kali ni seronok sgt..:)

Pepagi da g anta parents g class haji pastu hubby terus bw ninie g dating kat pantai klebang...:)

Settle je class terus g Kg Jawa melaka makan satay tepi sungai n cari asam sbb arini ninie blaja buat acar buah sama mama..:)

Acar buah mama sgt sedap ok...:)
Ok laaa ye.. Nak sambung masak lg nie..:)

See ya..:)

04 di tanjung tuan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di tanjung tuan - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung tuan</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Apr 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung tuan</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Apr 2012 03:14 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di tanjung tuan</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Mar 2012 03:43 PM PDT

URL Sumber Asal :-

Raptor Watch 2012 by MNS

Posted: 25 Mar 2012 11:35 AM PDT

RW, organised by the Malaysian Nature Society, is a festival to celebrate the return of the migratory birds of prey or better known as raptors on their journey back to their breeding grounds in the northern hemisphere. RW is a public event meant to raise awareness on the conservation of raptors and their habitats.

RW is held annually on the first weekend of March. For the year 2012 the event is held on March 10 & 11 (Saturday & Sunday).

However, the spring raptor migration actually begins in mid February and lasts till mid April. For those who are not able to come to the RW, you can still come anytime within this period to see the birds. Over the years of monitoring, MNS has discovered that the peak period to watch the most number of birds is the first weekend of March.

An opportunity for all

RW is an opportunity for the general public to witness one of nature's most exquisite offerings. Raptors migrate southward to escape the bitter cold of the northern winters and make the same venturous journey back during spring to their breeding grounds in temperate Asia.

Visit their Website at HERE for more information.

For Tanjung Tuan

One of the main objectives of RW is to ensure the continued conservation of Tanjung Tuan Forest Reserve by promoting RW as a national eco-tourism event.

During the spring migration, thousands of raptors can be seen flying across the Straits of Malacca. Having to use massive amount of energy flying across the Straits of Malacca, the raptors will be flying low at the event site making it possible to have a good view of these magnificent birds.

Tanjung Tuan has been listed as an important raptor site by BirdLife International, National Geographic Society and Hawkmountain.

But for many years Tanjung Tuan has been facing a development threat. The sea front of Tanjung Tuan is expensive real estate. As Tanjung Tuan is an extension of the Port Dickson holidaying coasts, its value as a vacation spot is high. For many years plans after plans were drawn by local authorities to develop Tanjung Tuan. And throughout these years, Malaysian Nature Society has been striving to keep Tanjung Tuan intact.

The need to conserve Tanjung Tuan was mainly for the migratory raptors. Tanjung Tuan is an important stop over site for migratory raptors after crossing the Straits of Malacca. It provides food for the raptors as well as a resting spot. For raptors arriving late in the evening, it provides shelter for the night before they take off for flight the next day. Without Tanjung Tuan, many raptors may never make it back, due to exhaustion and lack of food.

The conservation of Tanjung Tuan is also important for its surrounding marine life and its forest growth. The trees in Tanjung Tuan acts a gene bank for tropical timber trees and the waters of Tanjung Tuan is rich with coral and sea-grass, both important for green turtles that lay eggs in secluded beaches of Tanjung Tuan.

RW is organized by Malaysia Nature Society

Malaysian Nature Society
JKR 641 Jalan Kelantan, Bukit Persekutuan
50480 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel: +603 – 2287 9422
Fax: +603 – 2287 8773
URL: www.mns.my

Article By MESYM

has blogged 124articles.

04 di merlimau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di merlimau - Google Blog Search


Program Ambiga <b>Di Merlimau</b> Di Batalkan, Samseng Umno - Addin

Posted: 19 May 2012 07:00 PM PDT

DIALOG RAKYAT: Rentetan kejadian insiden Sabtu <b>di Merlimau</b>

Posted: 24 May 2012 01:02 AM PDT

Pekan Merlimau di Jasin, Melaka kembali menjadi perhatian selepas insiden serangan ke atas wakil rakyat pembangkang yang dilempar telur dan batu oleh sekumpulan peserta demonstrasi pada Sabtu lalu.

NONEMenurut pesuruhjaya PAS Melaka Adly Zahari, suasana tegang itu mula memuncak apabila seorang wanita keturunan India mula berucap di majlis jamuan teh anjuran Kelab Penyokong Pas di Taman Seri Merlimau pada.

Kumpulan dianggarkan 200 orang itu kemudian cuba "menceroboh" masuk ke kawasan majlis yang sepatutnya dihadiri pengerusi bersama BERSIH, Datuk S Ambiga.

Ambiga membatalkan kehadirannya ke majlis tersebut di saat terakhir atas nasihat polis.

Malaysiakini mengesan semula rentetan kejadian berkenaan yang seterusnya menyebabkan peserta demonstrasi tersebut bertembung dengan polis anti-rusuhan, berdasarkan sumber media sosial dan kenyataan oleh pemimpin PAS, DAP, Umno dan PERKASA.

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved