ads

Sabtu, 24 September 2011

04 di machap - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di machap - Google Blog Search


one hand typer: Result 4 (rawatan)

Posted: 19 Sep 2011 11:48 AM PDT

Aku ni bersuka-suka sana sini, lepak-lepak buang masa, gelak ketawa ,
tapi sebenarnya aku ni tak habis berubat lagi, badan ni memang belum sihat lagi,
selalu bila lepak main skate dengan kawan-kawan aku tak main sangat sebab aku belum habis rawatan lagi,
aku tak kisah kalau jatuh ,patah bagai, tapi aku belum sihat lagi,
aku join lepak sampai ke pagi sebab aku bosan,
maklum lah aku bukan kerja pun, selamat lah ada laptop ni,
hilang sikit rasa bosan, on9,blogging,youtube dan search google,
kata orang ,hilang bosan sambil tambah ilmu,
rasanya seperti lagi best macam ni, duk rumah ,on lappy,
daripada lepak-lepak tak tentu pasal,
macam dulu-dulu, waktu chat dengan Qinasha Hudson sampai ke subuh,
sejak lepak-lepak malam ni, dah jarang chat dengan Qina tu, dia pun busy jer,
sekarang Mira Saje pulak, tapi dia ni cepat ngantuk, 
ada juga Nur Hidayah chat kental dengan aku, tapi dia tak on9 malam, 
dia on9 pada masa-masa tertentu saja sebab dia on9 kat cc saja,
tak ada lappy sendiri,
tapi yang peliknya, lelaki tak ada pun yang nak chat dengan aku..?
Kembali pada result kali ini, 
Aku tak dapat sertai gig Gegey Fest 24 september ini,
kerana ada appointment di sebuah pusat rawatan alternatif di Machap,Johor..
 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved