ads

Rabu, 2 April 2014

04 di ayer keroh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di ayer keroh - Google Blog Search


Berhoneymoon <b>Di</b> Philea Resort & Spa, <b>Ayer Keroh</b> Melaka.

Posted: 05 Jan 2014 09:26 PM PST

Lambat sket citer pasal percutian dihujung minggu ktorang 2 hari 1 malam di hotel yang bertaraf lebih daripada 5 bintang pada aku lah kan.
Kite citer overall pasal resort Philea & Spa ni dulu ek, lepas tu baru citer yang lelain.
Memang tak sangka dalam kawasan Ayer Keroh yang pesat membangun ni ada satu kawasan yang cukup indah dan cantik ala-ala di Eropah gituh.
Ktorang sampai sini just nice before 2pm. So sementara tunggu blogger lain sampai lepak-lepak sambil ktorang dihidangkan welcome drinks dan wet towel untuk sejukkan muka. Semua guest yang check in di sini dapatlah. Ini memang one of diorang punya service.
blogger tian chad pun ade gak
Ini adalah buggy yang bawak ktorang ke bilik. Sebenarnya bukanlah jauh mana pun but ramai orang cakap naik buggy ni macam naik roller coaster. Memang ye pun, sangat awesome. Terkekek ktorang ketawa.
Pavilion Room  - tolong bergambo sat Mr Big ek
Philea Suite - orang honeymoon duk bilik ni
Once masuk je dalam kawasan resort Philea ni, erm kagum sekejap. Memang memang sangat cantik. Dalam resort Philea, ada 3 jenis bilik iaitu Pavilion Room (180 bilik), Philea Suite (19 bilik) dan Royal Villa (2 rumah 2 tingkat).
Mehlah aku bawak melawat sekitar resort ni ek.
waterfall - boleh bergambo tapi x leh swim ye

area bilik macam kat oversea resort ek

swimming tunggu aku datang

tak boleh nak sesat ek coz guide ni ade disepanjang jalan


Sangat cantik uols, tak terkira cantiknya. Rasa kalau boleh nak tiap-tiap minggu datang lepak kat sini, memang peaceful lah.
Actually ktorang dijemput untuk merasai Romantic Vacation Package 2014 bagi pasangan baru kahwin untuk menikmati honeymoon mereka. Alah pasangan yang dah lama kahwin cam aku ni pun boleh jugak enjoy.
Ok, now gambo dalam bilik plak
sayang plak nak tidur ek...


lepas makan ramai berendam dalam swimming pool ek, tapi muat ke nak masuk 2 orang ni kakakakaka
Yelah tempat best, bolehlah mood romantik tu dipanjang-panjang kan. So haruslah ada bunga, candlelight dinner dan memacam yang romantik lah.
Minimum 3 nights' accommodation with complimentary room upgrade to Philea Suite
Daily breakfast in the privacy of your suite
Welcome fruit platter, bottle of sparkling juice, honeymoon cake and flower petals d├ęcor in your suite
Complimentary daily-refilled mini bar offerings
'Ikan Bakar' dinner at Umbai with complimentary return transfer
Romantic and private candlelit dinner
Entrance tickets to the Taman Mini Malaysia cultural park for 2 persons
Return airport transfers (KLIA – Resort – KLIA / KL Hotel)
Terms & Conditions ● 3 days advance booking is required ● Extension night at RM350 nett per room with breakfast for 2 persons ● Full pre-payment is required upon reservation

Pada malam candle light dinnernya ktorang di hidangkan menu-menu yang ala-ala romantika di amour. Just dinner depan bilik je sambil di dendangkan dengan lagu-lagu romantik. Siap ada pelayan lagi akan serve setiap hidangan.
Pink romantic prawn bed of poached plum tomato, gratin mozzarella cheese green crips sald on citrus shallor dressing
roulade leg of chicken stuffing farce accompanied baked creamy pumpkin cannelloni herbs pimentos sauce
pan seared atlantic white cod fillet lap of vegetable ratatouille saffron foam reduction
distinction sweet gourmet warm chocolate volcano, glutinous layer screw pine essence layer tiramisu & apple pie
*food photo cilok dari blogger issac.net (dah mintak permission dulu tau, gambo aku lesap plak tetiba)
So nyanyilah sambil makan tu ek, sambil bercamwhore berdua je hahahahha
Itu je yang sempat aku sharekan dalam entry Romantic Vacation Package 2014 ni. Ada lagi banyak pakej untuk kita enjoy bila berada di sini. So stay tune untuk next entry coming up. Tak kan nak citer semua dalam 1 entry, muak karang korang membaca ni.
Apa pun terima kasih kat Philea Resort & Spa for this special weekend gateaway untuk ktorang. Memang sangat awesome percutian di sini. Rasa macam tak nak je balik.
Alah kalau nak bercuti bawak family lagi best coz tempat ni sangat sesuai gak untuk family ye.
So stay tune for other entry ye, ek ada lagi sambungannya tau..

04 di ramuan china - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di ramuan china - Google Blog Search


<b>Ramuan</b> Herbal Pelangsing Tubuh - cardio power

Posted: 31 Mar 2014 09:44 PM PDT

Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh Slimming Capsule Green World Pesan Sekarang, Dengan Sistem Pelayanan "BARANG SAMPAI BARU BAYAR BELAKANGAN"

Slimming Capsule ampuh menurunkan berat badan 10 Kg/ 1-2 bulan aman tanpa efek samping yang menyebabkan ganguan terhadap kesehatan tubuh 100% terbuat dari bahan alami dan bebas dari zat SIBUTRAMINE.

Slimming Capsule Green World Sebagai Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh

ramuan herbal pelangsing tubuhSlimming capsule adalah Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh yang di produksi oleh perusahaan Green World Amerika Serikat yang bergerak dibidang kesehatan herbal. Slimming capsule di buat dari chinese cinnamon, mulberry, lotus leaf, hawthorn, jasmine flowers, dan rose flowers merupakan salah satu solusi terbaik untuk anda semua yang ingin menurunkan berat badan karena terbukti aman dan mempunyai khasiat luar biasa. Berdasarkan riset para ahli dibidang kesehatan, slimming capsule ini diproduksi dengan menggunakan teknologi modern. 1 botol slimming capsule berisi 60 kapsul untuk pemakaian 1 – 2 bulan. Anda tidak perlu ragu dengan slimming capsule ini karena sudah mempunyai legalitas yang jelas BPPOM TI124347171.

Khasiat Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh Slimming Capsule :

  1. Kaya unsur pembuang lemak, mampu secara cepat menghilangkan lemak berlebih di dalam tubuh dan dibuang keluar.

  2. Menambah kemampuan kerja usus, membersihkan usus, toksin dan sampah, mengeluarkan lemak yang diserap usus serta meregulasi berbagai fungsi organ tubuh.
  3. Mengontrol berat badan, membuang lemak berlebih, mempertahankan bentuk tubuh yang indah.
  4. Menjaga proporsi tubuh ideal.
  5. Membuang lemak berlebih di bagian perut, pinggang dan lengan.

Keunggulan Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh Slimming Capsule :

  1. Tidak mengeringkan rahim (wanita), tidak menyebabkan ketergantungan (yo-yo effect), dapat di hentikan penggunaannya sewaktu-waktu.

  2. Tidak Diare, Mulas, Gemetaran, Sakit Kepala, dsb. Aman bagi penderita maag.
  3. Menurunkan berat badan secara efektif, aman dikonsumsi jangka panjang bagi wanita maupun pria dan tidak menimbulkan efek samping berbahaya bagi kesehatan tubuh.

Aturan Konsumsi Slimming Capsule: Minum Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh 1-2 kapsul setelah makan pagi. Mulai minum 1 kapsul terlebih dahulu, apabila tubuh telah terbiasa bisa minum sekali 2 kapsul. Tidak boleh minum lebih dari 2 kapsul sehari, dan hanya diminum di pagi hari setelah sarapan maksimal minum jam 11 pagi.

Testimoni Slimming Capsule Green World Yang Terkandung Di Dalam Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh

ramuan herbal pelangsing tubuhIbu SIlviawaty
41 tahun
Palembang

Berat badan dari 72kg menjadi 56.5kg

Percaya tidak percaya saya sudah berhasil menurunkan berat badan saya sebanyak 16kg dalam waktu sekitar 5 bulan. Apa rahasianya? Sliimming Capsule Green World jawabannya. Berkenalan dengan produk yang satu ini dari saudara saya. Awalnya saya ragu untuk mencoba karena merasa hasilnya akan sama saja dan saya juga tidak mau mengambil resiko dari efek samping produk pelangsing. Tapi terakhir tetap saya memutuskan untuk mencoba seminggu dan ternyata tidak ada ketidaknyamanan yang saya rasakan selama mengkonsumsi slimming capsule, malah berat badan saya mulai menurun. Karena ada khasiat kemudian saya teruskan dan hasilnya saya berhasil menurukan berat badan saya sampai di angka 56.5kg.

ramuan herbal pelangsing tubuhBpk. Dharma Putra
29 Tahun
Jl. Raya Celuk No 58 , Sukawati Gianyar Bali , 80582

Berat Badan Turun 1 Kg dalam waktu 1 minggu

Saya menggunakan produk GREEN WORLD karena saya peduli dengan kesehatan saya, salah satu produk yang selalu saya gunakan adalah CALSIUM SOFTGEL GREEN WORLD untuk memenuhi kebutuhan CALSIUM sehari-hari. Tapi yang paling dahsyat adalah produk slimming dari GREEN WORLD. Sebelum menggunakan produk SLIMMING CAPSULE dan PRO SLIM TEA GREEN WORLD berat saya 78-80kg naik turun disana saja dan malahan lebih sering 80kg. Setelah saya menggunakan selama 1 minggu, nafsu makan mulai berkurang dan berat badan saya turun 1kg. Saat saya menulis kesaksian ini, berat saya sudah diangka 75 kg. Terima kasih GREEN WORLD.

Itulah Kesaksian yang telah membuktikan bahwa Green world Slimming Capsule bebetul produk pelangsing yang nyata khasiatnya dan aman tanpa menyebabkan efek samping. Jadi tunggu apalagi segera pesan dan rasakan juga manfaat dan kahaistnya.

Untuk Cara Pemesanan Slimming Capsule Green World Sebagai Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh Silahkan Anda Pesan Dengan Cara Kirim SMS Sesuai Format Berikut Ini !!!

SDP : Jumlah pesanan : Nama : Alamat Lengkap : No.HP/Tlp
kirim ke PIN BB 2817A9F1 atau sms 0821.1960.2100

PERHATIAN !!! SDP adalah kode pemesanan obat yang WAJIB dicantumkan di setiap sms pemesanan dan bagi yang tidak mencantumkan kode pemesanan maka sms yang dikirim "TIDAK AKAN KAMI PROSES & OBAT TIDAK AKAN DIKIRIM".

BARANG SAMPAI BARU BAYAR BELAKANGAN

Ramuan Herbal Pelangsing Tubuh

04 di bukit katil - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di bukit katil - Google Blog Search


tiada catuan air <b>di</b> melaka - parti islam semalaysia kawasan <b>bukit katil</b>

Posted: 02 Mar 2014 06:27 PM PST

Ketua Menteri Melaka, Idris Haron menyatakan semalam bahawa tiada catuan air di Melaka kerana ketiga-tiga empangan masih mampu membekalkan 150 juta liter padu air setiap hari kepada negeri Melaka. Malah katanya paras air di empangan-empangan tersebut masih di paras 60 peratus. Beliau dilaporkan berkata demikian selepas melawat salah satu empangan tersebut semalam.

di negeri melaka - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri melaka - Google Blog Search


Kerja Kosong Terkini 2014 <b>di</b> Jabatan Kesihatan <b>Negeri Melaka</b> <b>...</b>

Posted: 29 Mar 2014 08:47 AM PDT

Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,111
Widget Aktif : 3,802
Banner Aktif : 5,267

Domain Dibenarkan: 9,068
Jumlah Artikel : 607,401

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved