ads

Selasa, 7 Jun 2011

04 di tanjung bidara - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di tanjung bidara - Google Blog Search


DUNIA PUTERI BUNIAN: <b>tanjung bidara</b>

Posted: 14 May 2011 12:01 PM PDT

tanjung bidara.

2nd tyme aku sampai sini. aku fikir takkan ada peluang datang sini lagi.. tapi takdir menentukan aku kembali semula menjejakkan kaki lagi di pantai ni. 

(aishh,, pe ke jiwang sangat aku tulis nie..hoho)

eermm..ingat lagi 1st tyme jejak kaki kat sini. tyme tuh aku sekolah lagi. form 4 cam tuh la. tak berape ingat sangat bende dah lame kan..huhu~~ tyme tuh pon datang sebab ade kem motivasi tok dak2 PRS. 2 orang jer yang terpilih join kem motivasi tuh. aku dengan zuhairah  
(best pren aku la sape lagi kan).

petang tadi meroyan pegi tanjung bidara. tak bajet pon nak pegi. tetibe jer rase nak tengok sunset kat tanjung bidara. so ajak la mr. F pegi..thankz awok. bawak kite datang sini..

wahh!! pe lagi meroyan la aku main air. panjat pokok. panjat batu beso. syiokk oo.. pas dah tengok sunset baru balik. tapi tak dapat nak tengok sunset jatoh betol2 sebab terhalang dengan awan. tak cam sunset yang aku tengok tyme aku pegi singapore dengan dak2 kozmate aku. takpo lah. tak da rezki nak tengok sunset kat tanjung bidara. ape2 pon,  tanjung bidara sangat best sebab aku pegi dengan insan istimewa.. heehe~~ (malu)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

04 di durian tunggal - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di durian tunggal - Google Blog Search


Marketing Officer (Melaka - <b>Durian Tunggal</b>) - Institut Skill-Tech <b>...</b>

Posted: 31 May 2011 07:33 PM PDT

Institute Skill-Tech are passionate about enabling all students, regardless of their socio-cultural background, to enrich their lives with the benefits of higher education. A Malaysia education with its internationally respected qualifications is an investment for life. You will find a friendly, approachable college that welcomes students from all over Malaysia and across the world.
Responsibilities : Able to work independently with minimum supervision, result oriented and meet deadlines.Good communication skillsAble to work under pressure
Requirements : Candidate must possess at least a Professional Certificate, Diploma, Advanced/Higher/Graduate Diploma, Bachelor's Degree, Post Graduate Diploma, Professional Degree, Business Studies/Administration/Management, Marketing, Others or equivalent.At least 1 year(s) of working experience in the related field is required for this position.Applicants must be willing to work in Durian Tunggal.Preferably Junior Executives specializing in Marketing/Business Development or equivalent.Full-Time positions available.
Competitive salary will commensurate with qualifications and experience.Interested candidates are invited to apply online, call or fax to :

Institut Skill-Tech
Tel : 60-6-5531743
Fax: 06-5531417

E-mail: applyjob@institutskilltech.com

JobsDB.com - Marketing Officer (Melaka - Durian Tunggal) Job is part of Malaysia Marketing Jobs, Public Relations Jobs, Marketing Jobs, Brand Jobs, Product Management Jobs, Marketing Jobs, Public Relations Jobs, Marketing Jobs, General Jobs, Support Jobs, Marketing Jobs, Public Relations Jobs, Public Relations Jobs, Marketing Jobs, Public Relations Jobs, Others. Jobs provided by Institut Skill-Tech

Apply Now


View all jobs,career,vacancies Jobs in Melaka Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

04 di klebang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di klebang - Google Blog Search


Bintong ke Puchong: <b>Klebang</b> Beach Resort, Melaka

Posted: 07 May 2011 08:55 AM PDT

Check in lagi di Klebang Beach Resort, isk sejak awal Januari 2011, baru berapa kali tidor dirumah, tiap minggu, dari Hotel atau Resort di Singapore, Johor Bharu, Muar, Melaka, Kuala Lumpur, Lumut, Penang, Sungai Petani, Alor Setar sampai Kangar, pastu ke Nexus Karambunai, Sutera Harbour dan Kinabalu Pine Resort pulak..:) Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

04 di umbai - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di umbai - Google Blog Search


Jebatt Asmara: Seafood <b>di Umbai</b>

Posted: 07 Jun 2011 06:50 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Seafood di Umbai. Sebab apa gua tak boleh nak fokus bila shoot foto makanan? Kenapa? Tak paham sungguh! Posted by FS on Tuesday, June 7, 2011 | | Labels: foods. 0 comments: Post a Comment. Older Post Home. About Me ...

04 di tanjung tuan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di tanjung tuan - Google Blog Search


Weekend Trip @ Regency <b>Tanjung Tuan</b> Beach Resort, Port Dickson

Posted: 07 Jun 2011 01:23 PM PDT

After the extreme activities in the morning (Oh ya! I mustn't forget to post the picture of my wound. It was so deep and surely leave a macho scare on my knee), we all lunched, showered and relaxed at the beach.

Shanny, HorYan, Joseph and his Taiwanese girl friend (Oops! Forget her name) and my Hot Babe Kelly Ho

The resort elevator is kinda scary at night. It'll just stop at one floor where no one out side and 'refused' to close the door no matter how many times I pressed *Eerie~~~*

Shanny + Buaya Jess

Shanny Lim + Kelly Ho

This cute little girl walked passed me with her brother and instantly Buaya Snap snap*

Kelly Ho posing again

The girls

...enjoying the sun set beach scenery

We gonna live our lives once...

...and no regrets! Enjoy to the MAX!!

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

04 di sungai udang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di sungai udang - Google Blog Search


10 tagal <b>udang</b> galah dalam RMK-10 « Pembeli ikan keli, Hubungi <b>...</b>

Posted: 12 May 2011 10:58 PM PDT

Yahya Hussin (dua dari kanan) melihat udang galah pada majlis perasmian tagal udang galah di Sungai Terusan, Beaufort, kelmarin.


BEAUFORT 4 Mei – Kementerian Pertanian dan Industri Makanan negeri menyasar mewujudkan sekurang-kurangnya 10 tagal udang galah di sungai-sungai utama Sabah dalam Rancangan Malaysia Kesepuluh (RMK-10).

Timbalan Ketua Menteri, Datuk Yahya Hussin berkata, pembinaan sistem tagal itu amat penting dalam usaha memulihara hasil sungai seterusnya meningkatkan pendapatan nelayan setempat.

"Pada masa ini, kita sedang giat berusaha mengenal pasti beberapa sungai yang berpotensi dan sesuai bagi pelaksanaan sistem ini kerana tidak semua sungai sesuai.

"Antara sungai yang dikenal pasti termasuklah Sungai Segama, Sungai Kinabatangan, Sungai Labuk dan Sungai Sugut," katanya pada majlis perasmian tagal udang galah di Sungai Terusan, di sini semalam.

Turut hadir, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Lumadan, Kamarlin Ombi; Pengarah Perikanan Negeri, Rayner Galid dan Pengerusi Jawatankuasa Tagal Udang Galah Sungai Terusan, Ruslan Muharan.

Menurut Yahya, sistem tagal merupakan salah satu strategi yang diguna untuk memulihkan sumber perikanan sungai yang kian merosot pada masa ini.

Justeru, katanya, kerajaan negeri amat komited melaksanakan sistem tersebut kerana terbukti berkesan melindungi dan memulihara sungai dan khazanah sungai di negeri ini.

"Pada masa akan datang, kita bercadang mengadakan program pelepasan benih udang galah dan benih ikan ketutu ke sungai yang di tagal supaya populasi udang dan ikan lebih cepat bertambah," katanya.

Dalam pada itu, beliau memberitahu, pada masa ini Sabah berjaya mewujudkan 416 tagal khususnya tagal ikan kelah di sungai di seluruh negeri.

Katanya, sistem tagal itu melibatkan 16 daerah yang meliputi lebih 140 batang sungai di negeri ini.

"Kita juga berjaya mewujudkan satu tagal di kawasan daerah Kota Belud yang dimulakan awal tahun 2011 dengan menumpukan pada ikan seperti puyu, keli dan haruan," katanya.

Sementara itu, katanya, pada masa ini sebanyak 67 peratus daripada 23,763 nelayan di negeri ini adalah nelayan kecil yang masih menggunakan peralatan tradisional seperti bubu dan pukat hanyut.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

04 di lubok china - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di lubok china - Google Blog Search


my story : knngan <b>di</b> smk <b>lubok china</b>.melaka!!!

Posted: 06 Jun 2011 04:08 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]http://i1180.photobucket.com/albums/x416/Ila_Nabilah/topbutt0n6.png. Monday, June 6, 2011. knngan di smk lubok china.melaka!!! smue nye knngn yg x dpat aq lpe kan. best sngt2..rmai kwn aq..huhu.. ad knngn phit mnis aq kt snie. ...

my story : knngan <b>di</b> smk <b>lubok china</b>.melaka!!!

Posted: 06 Jun 2011 07:58 AM PDT


nie chelop ,nisa ,ngn aq,,
nie la bdx klz aq yg bek2 ,and gilew2,,haha.rahim
aq ,adlin,syazira,wawa,anzalah,cyira,qis,shima.
aq ngn nabila..bff.
aq ngn cyira,mse form 2..bff,

form 3.


tamat sudah coretan saya

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved