ads

Rabu, 10 Oktober 2012

04 di klebang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di klebang - Google Blog Search


Jutawan Hartanah » Kondiminium <b>di</b> Pantai <b>Klebang</b> , Melaka untuk <b>...</b>

Posted: 10 Oct 2012 03:59 AM PDT

Lagi rumah yang aku terpaksa let go kan di sebabkan RPGT …. detail nye seperti dibawah..

Alamat :  Tingkat 8 , Sri Lagenda Kondominium ,  Pantai Klebang , Melaka ..

Keluasan : 1,388 sqt

FREEHOLD.

3 bilik tidur siap dengan aircond.

2 bilik air. ( 1 bathtub)

ruang tamu , 2 balkoni facing  laut dan juga swimming pool.

unit ini  adalah full furnish , katil queen pada setiap bilik, almari , dan peti ais . .. sofa dan tv …

Sewa bulanan pula ialah RM1500 …… beli  percuma tenant lah…

maintenance fees sebulan RM190 …

location dekat dengan dataran 1 malaysia… 5 minit pergi ke dataran pahlawan  , bandar hilir , mahkota parade …. GOOD for investment ..

Harga nak jual … RM185k …discount boleh sikit sikit … yang penting boleh mark up  dalam 10k lagi ..… Sapa berminat boleh tengok sendiri condition rumah tuu …. mmg tip top …  …. jangan request harga yang bukan bukann ……apa apa boleh calll 012 4720207 …. utk sett appointment view rumah tersebut pasall ada tenant …

gambar di bawah di ambil masa belum di furnish kan unit tu ….

<b>Klebang</b> Original Coconut Shake | Lemprica.Com

Posted: 07 Oct 2012 04:20 PM PDT

Siapa yang pernah menjejakkan kaki ke Melaka , sure akan tanya " kat mana Klebang coconut Shake tu ? "

Kalau mereka yang datang dari arah bandar Melaka , melalui jalan Klebang Besar sure takkan termiss area ni . Sebab confirm 2 minit nak sampai area ni , akan jem. Kereta banyak + slow untuk masuk area parking , area dalam kawasan kedai . Kalau dari jauh nampak signboard caltex , haaa..dekat situ lah Klebang Original Coconut Shake .

Untuk yang datang dari arah Tanjung Kling dan sebagainya , selepas je traffic light di Jalan Klebang Besar- Masjid Klebang Besar dah nampak signboard Caltex. Slow down , masuk lorong tepi tu..and sila park di dalam ya . Tolong la pada mereka yang nak datang sini untuk minum dan makan , parking agak luas ada disediakan di area dalam .Jangan lah parking tepi jalan besar. Dah la Jalan Klebang Besar ni sempit ya amat .

Klebang Original Coconut Shake  ni ada 2 port. Port luar hanya untuk bungkus. Kuih muih , nasi lemak dan sebagai nya takde di luar . Kalau nak bungkus ..sila la beratur. Dan memang kalau weekend, beratur amat panjang .Port dalam pula adalah makan+minum di situ dan juga boleh bungkus . Luas. Amat luas dan berbumbung . So tak risau tetiba hujan ke apa . Kalau datang around jam 2-3pm , kuih muih macam macam yang ada. Kalau dah lepas kol 4pm , selalu nya dah berkurangan choice .

Anyway , memandangkan rumah ku dengan Klebang Original Coconut Shake  ni dekat je , so petang sabtu lepas , ajak Hanum jalan kaki . Memandangkan orang lain semua tido . So , cik kak ni dengan payung bagai berjalan lenggang mak minah ke sana. hehehhe.Dari keluar rumah sampai la balik , mulut dia tak habis-habis bertanya itu ini . Penat juga mama dia nak menjawab setiap soalan dia . :)

04 di batu berendam - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di batu berendam - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di batu berendam</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Oct 2012 12:00 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di batu berendam</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Aug 2012 12:00 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di batu berendam</b> - Google Blog Search

Posted: 21 Jun 2012 07:08 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di batu berendam</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Jun 2012 07:27 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di batu berendam</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Apr 2012 07:33 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di batu berendam</b> - Google Blog Search

Posted: 21 Mar 2012 10:48 PM PDT

URL Sumber Asal :-

Trading the Intraday Breakouts | Free Forex And Gold Signals

Posted: 21 Mar 2012 10:58 PM PDT

Salam.

  1. Kelas Pattern and Strategies: Gold, Silver and Commodity Currencies akan di adakan pada 2 April di Batu Berendam Melaka. Fee RM500.
  2. Kelas Analisis Teknikal Harga Emas akan di adakan di Hotel Park Avenue, Sg Petani pada 7 April ini. Fee RM300.

Hubungi saya untuk pendaftaran. TQ

__________________________________________________________________________________

Good day traders!

When trading intraday breakouts, or when engaging in any type of trading, for that matter, it is important for traders to use every type of advantage possible. We want to search for situations in which the odds are in our favor and then take action.

Breakouts falls into three general type; real breakout, false breakout and pre mature breakout. A real breakout is spotted by an upward or downward movement of the price in a more convincing fashion. That is to be said, it is represented by either a long white or black candlestick or better, a marubozu. This is what we called candlestick attitude.

A false breakout occurs when the price appears to break below support or above resistance, only to rise back above support or fall back below resistance. A premature breakout is somehow between this two breakouts. First it break the support/resistance level, then it rise/fall back to the levels, only to continue its breakout direction back.

In trading the market, consolidation patterns exists in many forms such as:

Consolidation Patterns Diagram

For today's purpose, I shall explain the ascending and descending triangles patterns.

Ascending and Descending Triangles

These two patterns create excellent intraday breakout opportunities, because the pattern itself establishesa directional bias for the currency or commodities pair.

An ascending triangle is formed by a combination of diagonal support and horizontal resistance. The diagonal support is drawn by using the trendline tool.

Ascending Triangle

In the case of this pattern, the bulls are gaining strength and buying at higher and higher levels, while the bears are merely trying to defend an established level of resistance. Since the bulls are more aggresive than the bears, they are more likely to prevail in this battle. The odds favor a breakout to the upside.

A descending triangle on the other hand is formed by a combination of diagonal resistance and horizontal support.

Descending triangle

In the case of this pattern, the bears are gaining strength and selling at lower and lower levels, while the bulls are merely trying to defend an established level of support. The bears are the more aggresive party in this case, so the odds favor a breakout to the downside.

Trend filter

When trading these patterns, traders can gain a further edge by:

  1. Checking the direction of the currency pair prior to the formation of the triangle pattern;
  2. The time of the day filter.

On top of that, to be able to understand the buildup before the breakout would be essential in forecasting the breakout direction.

Happy piping!

Shufaad

Scridb filter

04 di sungai udang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di sungai udang - Google Blog Search


KELAB AMAZING NUTRISI KAT <b>SUNGAI UDANG</b> KLANG

Posted: 01 Oct 2012 12:25 AM PDT

Assalamualaikum, lamanyer tak hapdate cite terbaru  kat blog ni, lantaran banyak keroje yang nak dibuat, sampai terlupa nak hapdate cite2 baru. 
Alhamdulillah, start bulan Oktober 2012 ni dah mula operasi Kelab Amazing Nutrisi di Sungai Udang Klang. Lantaran sebelum ni buat kat rumah jer ramai plak kengkawan yang segan silu nak bertandang lama-lama kat rumah jadi permintaan untuk buka kelab tercapai juga. 
Jadi kepada yang tinggal berdekatan sila-silalah yer...
Waktu operasi untuk permulaan ni agak terhad. Sebab masing2 ada komitmen dan keluarga untuk diuruskan,  untung dekat jer ngan umah kalau berhajat lehla set appointment calling2/sms dulu.
Bagi yang dok area Kampung Delek n yg berdekatan dengannya meh la reramai datang Ke Kelab Amazing Nutrisi. Insyallah, kita sama-sama berusaha untuk lebih sihat.
Isnin/ Selasa/ Rabu/ Jumaat = 6ptg-9malam
Sabtu= 12.30tghari -  3ptg
Khamis/Ahad/ Cuti Am= Tutup( call utk sebarang temujanji)


04 di alor gajah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

04 di alor gajah - Google Blog Search


Jawatan Kosong Majlis Perbandaran <b>Alor Gajah</b> (MPAG) (14 <b>...</b>

Posted: 08 Oct 2012 08:47 PM PDT

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved