ads

Khamis, 23 Februari 2012

04 di machap - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di machap - Google Blog Search


Najib Mulakan Lawatan Ke Melaka

Posted: 23 Feb 2012 07:15 PM PST

MELAKA – Datuk Seri Najib Tun Razak memulakan lawatan sehari ke Melaka hari ini dengan mengunjungi Yang Dipertua Negeri Melaka Tun Mohd Khalil Yaakob di Istana Melaka di sini.

Perdana Menteri yang tiba pada 9.45 pagi diiringi isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor, dan Ketua Menteri Datuk Seri Mohd Ali Rustam.

Najib mempunyai atur cara ketat termasuk menghadiri program penyerahan surat tawaran Program Perumahan Rakyat (PPR) Batu Berendam di Sungai Putat di sini pagi ini selain merasmikan Taman Seri Manggis di Machap Umboo dan Rumah Mesra Rakyat yang merupakan sebuah projek Syarikat Perumahan Negara Berhad di Kampung Padang Kerbau, Durian Tunggal.

Perdana Menteri dijadual melakukan tinjauan mesra di Jalan Temenggong, Jalan Bunga Raya dan Jalan Kee Ann petang ini, dan menghadiri jamuan malam bersama rakyat di Taman Malim Jaya. – BERNAMA

Iklan Teks:

Berita Berkaitan:

Najib mulakan lawatan ke Melaka | N9 Kini - Portal Berita Negeri <b>...</b>

Posted: 23 Feb 2012 09:12 PM PST

MELAKA: 24 Feb. – Datuk Seri Najib Razak memulakan lawatan sehari ke Melaka hari ini dengan mengunjungi Yang Dipertua Negeri Melaka Tun Mohd Khalil Yaakob di Istana Melaka, di sini.

Perdana Menteri yang tiba pada jam 9.45 pagi diiringi isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor dan Ketua Menteri, Datuk Seri Mohd Ali Rustam.

Najib mempunyai atur cara ketat termasuk menghadiri program penyerahan surat tawaran Program Perumahan Rakyat (PPR) Batu Berendam di Sungai Putat di sini pagi ini selain merasmikan Taman Seri Manggis di Machap Umboo dan Rumah Mesra Rakyat iaitu sebuah projek Syarikat Perumahan Negara Berhad di Kampung Padang Kerbau, Durian Tunggal.

Perdana Menteri dijadual melakukan tinjauan mesra di Jalan Temenggong, Jalan Bunga Raya dan Jalan Kee Ann petang ini dan menghadiri jamuan malam bersama rakyat di Taman Malim Jaya.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved