ads

Selasa, 13 November 2012

04 di alor gajah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di alor gajah - Google Blog Search


GEMPAR!! : POLONG TAK BERTUAN MUNCUL <b>DI ALOR GAJAH</b> <b>...</b>

Posted: 10 Oct 2012 06:06 PM PDT

MACAM TAU2 PULAK MAKHLUK HALUS YANG DILAKNAT OLEH ALLAH SWT NIH YANG TARIKH PRU-13 DAH NAK DEKAT, MAKA DIA PON MENAMPAKKAN DIRINYA DIKHALAYAK RAMAI..KEPADA ORANG DI ALOR GAJAH, MINTA ANDA SEMUA BERHATI2 KETIKA BERJALAN SORANG2 TERUTAMANYA DI TENGAH2 MALAM KAT ALOR GAJAH!!
WIZURAI NIH BUKAN SUKA SANGAT NAK CAMPUR URUSAN ORANG LAIN, TAPI BILA KELIBAT SI MUSIBAT NI DAH BERANI MENAMPAKKAN DIRINYA DIKHALAYAK RAMAI MAKA KENA LA WIZURAI TENGOK2 KAN..
KALU YE PON KONON2NYA NAK MENGGUNAKAN KEBEBASAN BERSUARA YANG SERING DISALAH ERTIKAN OLEH PARASIT2 NI, GUNAKAN LAH SEBAIKNYA DENGAN BIJAK AGAR TIDAK HANYA KERANA NILA SETITIK, MAKA ROSAK SUSU SEBELANGA..
TIDAK KIRA LA SAPE YANG TERPILIH SEBAGAI CALON, MATLAMAT UTAMA UNTUK MEMENANGI PRU-13 INI HARUS DIDAHULUKAN..KENA PAHAM CARA NAK MEMARTABATKAN ISLAM, MELAYU DAN RAJA ADALAH DENGAN MENGEKALKAN KUASA POLITIK DITANGAN KERAJAAN YANG DITERAJUI OLEH UMNO..
LASTLY..SUKA WIZURAI NAK QUOTE PESANAN USTAZ NASHARUDDIN SEMASA PEMBENTANGAN BELIAU DALAM CERAMAH DAKWAH DAN POLITIK DI PWTC KELMARIN..
"KEMENANGAN ISLAM HANYA DIBANTU OLEH UMAT ISLAM YANG LAIN..."

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved