ads

Ahad, 11 November 2012

04 di serkam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di serkam - Google Blog Search


Liya Jany: Makan2 <b>di</b> ikan bakar <b>di</b> Anjung Batu <b>Serkam</b> Melaka

Posted: 24 Sep 2012 10:04 PM PDT


Kemain awal la kami smpi...excited bebenor

Singgah la rasa ke kedai ini,sgt sedap

I x mkn ikan...tp order jugak la sbb yg lain mkn je ikan

ready to eat...siap masak

Kerapu 3 rasa-request by GG


Sotong goreng tepung...nmpk biasa tp sedap bangattt

Udang sweet sour,sbnrnyer dlm kete dh ckp nk order prawn butter...Hadoi la



Pakcik GG sudah pening kepala...mkn byk sgt

alahai yg ni pun pntg tgk camera...i ngetest dslr with bateri gripp...ermmm berat juga la

Si tembam....tn tnh kedaung empunya blog


My HB baru smpi...mkn je la darling,xya nak ngecong saje

Fhew gigih brcerita ....gigih juga dtg niat nk naik boat

Anak2 dh kekenyangan...activity bebas bermula

En Suami ku msh meneruskan meratah & mkn....nasi putih jer,die xmo ns lemak


Cik aida sbuk ngecheck cimbkliks nyer...mana tau $$$ msyukkkk lg.Leh la planning nx trip
Cite wkend lps,kami planning gi mkn di Serkam.Ni kedai sepupu aku.Mknan kt sini mmg sume sedap2 bangat.Hrtu kami x order ketam dgn kerang sbb ade yg kene gatal2...sbb my BFF ni dh lame dok sebut nak gi mkn ke sini,so kami pun plan la smbil ngompol $$$ nak gi ke melala...wahhhhmcm2 riban2 lak kos nak g ke Melaka kan...Xla sbb kebetulan GG pun cuti Ahad so kami pun tong2 la ke sane...Tp sbb bw if coz la dpt rege adik beradik (diskaun maun)...tq Kak Mazna sbb bg special price kt kami...Kami lah org terawal dtg,kami lah org terkahir blk.Sbb suami daku lewat smpi.
Wat kat Nek Kobes,pergi berlapar...otw blk pun lapar balik.Xpe la jnji dpt merasa gi mkn kedai K Mazna nie...x same la dgn ikan bakar di Bgn Lalang.Klu nak compare Bgn Lalang nyer price mahal la jugak...Alhamdulillah ade rezeki lain kali repeat lg...(mcmana nk kurus,klu asyik prjk mkn2 je kan???) ermmmm :(

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved