ads

Sabtu, 13 April 2013

04 di batu berendam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di batu berendam - Google Blog Search


BelogPenaMaya: Coconut Shake <b>Batu Berendam</b>

Posted: 12 Mar 2013 10:04 PM PDT

Salam ukhwah..

Kalau sebut coconut shake kat Melaka korang mesti ingat Klebang. Actually banyak dah coconut shake kat Melaka ni. Bukan takat kat Melaka je. Kat luar Melaka pun dah bersepah. So far coconut shake yang popular di Melaka ni selain di Klebang Ialah coconut shake di Batu Berendam. Memang ramai la orang yang datang singgah beli kat situ. Kat tepi jalan tu berderet kereta parking.

Location dia of course la kat Batu Berendam. specifically kat depan Jabatan Perikanan Malaysia Negeri Melaka. Kalau korang nampak kelapa berlonggok kat tepi jalan macam bukit tu. haa tu lah dia tempatnya.


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved