ads

Jumaat, 10 Mei 2013

04 di klebang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di klebang - Google Blog Search


Coconut Shake <b>di</b> Pantai <b>Klebang</b> (Sebelah Caltex) | JAAkechik <b>...</b>

Posted: 03 May 2013 05:00 AM PDT


Lokasi coconut shake ni jaa tahu lepas jaa google di internet tempat menarik di Melaka. so, ramai yang suggest tempat ni. katanya air coconut shake kat sini sedap. special dan fresh! jaa pon apalagi mesti la cuba alang-alang dah sampai Melaka ni kan. lokasi berhampiran pantai klebang sebelah Caltex. jauh jugak dari hotel kami. tapi berbaloi ler pergi sebab kira satu perjalanan untuk melepak ke Pantai Klebang.

Wohoohoo sedap betul dia punya coconut shake tau. fresh jer. sejuk tekak bila minum. bukan segelas jer jaa pulun. siap dua ggelas tahu? tamak sungguh! hahahantu coconut shake betul! dah alang-alang datang kan kan. beli ler lebih sikit boleh srup-srupp kat dalam kete lak…. sedappp!! memang sedap!! but kitorang tak minum kat situ pun. kitorang tapau minum kat dalam kete masa otw ke Pantai Klebang jer.…






kami ke Pantai Klebang saje nak melepak jer tu. sesaje nak amik angin. kitorang singgah pun sebentar saja, bukan hape saje mengsisi masa kosong sementara nak menunggu naik Melaka River Cruise...hihihi....
p/s : tak teruja sangat nak ke Pantai sbb kelate pun ada banyokkkkkk pantai!!

~ Terima kasih...klik LIKE kalau suka ~

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved