ads

Sabtu, 27 Julai 2013

04 di tanjung tuan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di tanjung tuan - Google Blog Search


The Joy Of Motherhood: Iftar di Recency <b>Tanjung Tuan</b> Port Dickson

Posted: 14 Jul 2013 07:21 PM PDT

 kami lum pernah berbuka kat luar lagi .... semalam tetiba encik hubby ajak berbuka kat luar..mungkin kesian tgk saya mengoogle resipi hari2 hahahahha....jadi dia bagi off day :)
nak makan kat restaurant..hmmm..pengalaman makan kat restaurant bulan pose mmg ngeri sikit kan...ada yg sampai dah berbuka org lain nasi dah habis...kita air pun tak sampai....itu yg fikir 2-3 kali gak nak makan kat luar...kalo ikut tekak tukang taip ni nak je makan buttermilk prawn..ikan bakar bagai huhuhu...melampau betul kan huahahahahh....sabar...puasa ni :P
jadi en hubby kat kita buffet jelah....tapi carik yg reasonable...apa lagi google kan ada...PD mmg ada byk hotel offer reasonable buffet ramadhan...rata2 bawah RM50++ ... tgh dok mengoogle tu terbaca blog yg berbuka dia Regency Tanjung Tuan...apa yg best???? makanan? tak...makanan pada saya semua hotel sama je...mungkin lah ada yg amat sedap..ada yg kurang sedap..tapi menu lebih kurang je...tapi ambiance dia.. huhuhuh...berbuka tepi pantai cewaaaahhhh....betul ke? itu yg nak tgk tu..
kami calling2 dulu...utk minggu ni dewasa RM48++ kanak2 RM24 +++ little balqis makan free sbb makan sikit...sikit ke? tunggu...

Iyolah...tunggu omak ekau kayo buleh lah ekau tido sini ha....hehehehhe :P




diaorg ni mmg tak leh jumpa 2 benda ni..pantai dan kolam sib baik le bulan pose kalo tak ada yg terjun tiruk kat situ...
pukul 7.15 kami pun ke restaurant...oklah buffetnya...mcm2 ada...tak yah elaborate lah ye..nanti meleleh air liur huhuh....oh ye...betul restaurant dia betul2 tepi pantai ... open air lagi...sambil makan leh tgk sunset...dengar deruan ombak mmg best...

 oh ye...surau ada...boleh pegi solat maghrib cuma kena bergilir lelaki perempuan sbb surau kongsi



0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved