ads

Selasa, 24 Disember 2013

04 di ayer keroh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di ayer keroh - Google Blog Search


My TaleS: Sepetang <b>Di Ayer Keroh</b> ~ Taman Rama Rama Melaka..

Posted: 26 Nov 2013 09:00 PM PST

lepas da merayap kat GALERI LEBAH.. kami ke taman rama2 pulak..

Lokasinya betul2 sebelah kiri tol Ayer Keroh..

Walaupun dan berjuta kali ke melaka tp ni my first time ke taman rama2..serius! 
Sy tak pernah jejak kaki kat sini.. 
memang lah sy tau kewujudan taman rama2 ni sejak sy kecik lagi tp sy tak berminat nak masuk..
sbb dengar org kata mcm tak berapa best!. Hehe
Tp kali ni sy tergerak nak pergi..nak gak tgk apa y ada..hehe.lg pun saja layan qayra time cuti2 ni.. 
Bayaran masuk dia.. ~



kat dalam ni bukan rama2 je y ada..banyak lagi haiwan2 lain y menarik..


layan gambar je okeh.. last sekali nanti baru sy story serba sikit tentang tempat ni.
































 kesimpulannya tempat ni best la jugak.. hehe 

masuk comel kluar tak rupa org.. tu untuk qayra lah kan.. kluar dr taman rama2 dengan comet y amat..berpeluh dan badan kena gigit nyamuk..

komen sy sikit je..klau boleh kurangkan sikit harga tiket masuk tu. dan kemaskan lagi taman dalam tu..tempat memang cantik dan damai je..tp sampah dr daun pokok tu agak x bergaja dgn baik..sebab tu banyak nyamuk kot.. hehe



My TaleS: Sepetang <b>di Ayer Keroh</b> - Muzium Orang Asli.

Posted: 07 Dec 2013 07:31 AM PST

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved