ads

Khamis, 6 Februari 2014

04 di umbai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di umbai - Google Blog Search


Sambung Mancing <b>Di</b> Medan Ikan Bakar Terapung <b>Umbai</b>

Posted: 04 Feb 2014 12:48 AM PST

 Lepas dari jenguk kat Anjung Batu Umbai kami beralih arah ke sini pulak, kat Ikan Bakar Terapung Umbai. Tak jauh pun, sebelah aje dari Anjung Batu tadi
 Memandangkan kami pergi dah lewat, so icik abam bawak sekor aje ikan sebagai umpan. Tu pun icik abam amek dari dalam fridge ibu. huhuhu
Selit gambar tuan tanah yang makin melebau jap ^^
Time ni matahari dah nak terbenam dah. Icik abam masih lagi menunggu umpan die dingap oleh ikan yang ade dalam laut tu  
Tunggu punye tungguuuu... jeng3 
Pancing icik abam macam ditarik-tarik, so ape lagi icik abam try tarikla kayu pancing die. Sekali bukan ikan daaa, sampah aje. Sampai putus tali pancing icik abam. Mata kail tersangkut punye pasal. Dah putus ape lagi, terus aku ajak die balik. Malam kang sambung tempat lain pulak, ajak aku.. hihihi 
[Catatan : dapat satu jam lebih aje]
Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved