ads

Jumaat, 7 Februari 2014

04 di umbai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di umbai - Google Blog Search


~SiNaR CinTaKu~: Sepetang <b>Di</b> Anjung Batu <b>Umbai</b>

Posted: 03 Feb 2014 07:27 PM PST

 Ni cerita hari kedua kami di kampung. Dari pagi kami duduk rumah aje, so bila dah petang baru icik abam ajak mancing
Sebelum nak pegi mancing icik abam set-up dulu alatan pancing die, almaklumla dah lame tinggal, so banyak tali dah rosak.. hukhuk
 Kami pegi ke anjung batu petang tu, dekat dengan rumah aje, almaklumlah dah petang, so pegi yang dekat-dekat dulu. Sampai-sampai icik abam usha tempat dulu. Dah ramai dah yang mancing time tu, so port untuk kami nak mancing cam dah tade. Nengok dah tade space nak selit, icik abam ajak pegi tempat lain pulak yang berdekatan. So korang cekidaut aje gambar yang sempat aku snap kat situ petang tu 
Cuaca sangat baik hari tu ^^ 
 Dah puas bergambar kami beralih tempat pulak. Kami pergi ke kawasan yang lain pulak

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved