ads

Ahad, 22 April 2012

04 di merlimau - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di merlimau - Google Blog Search


BLOG MELAKA: 04 <b>di merlimau</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Apr 2012 01:29 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di merlimau</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Apr 2012 01:07 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG MELAKA: 04 <b>di merlimau</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Mar 2012 09:07 AM PDT

URL Sumber Asal :-

SK PULAI <b>MERLIMAU</b> | cikgufiq.blogspot.com

Posted: 17 Mar 2012 09:07 AM PDT

Esok insyaAllah aku akan bertolak ke rumah kawan aku yang terletak di MERLIMAU MELAKA. Aku dan beberapa orang kawan aku akan menjalani PBS (PENGALAMAN BERASASKAN SEKOLAH) ataupun aku panggil PRAKTIKAL SEMINGGU di SK PULAI MERLIMAU MELAKA.
Antara tugasan yang perlu kami jalankan adalah:
- Membuat pemerhatian tentang pengajaran PENDIDIKAN JASMANI di sekolah.
Jadi, aku harap korang doakan aku dan kawan-kawan aku dapat menjalankan tugasan ini dengan sebaiknya yer.. Semoga urusan kami berjalan dengan lancar dan selamat...Amin...
pssssssst: Agak-agak kalau dah lama tak update blog tu, faham-faham lah yer..tapi, insyaAllah aku akan cuba gak update.. fighting!!!!! :)

BLOG MELAKA: 04 <b>di merlimau</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Apr 2012 01:42 PM PDT

URL Sumber Asal :-

SK PULAI <b>MERLIMAU</b> | cikgufiq.blogspot.com

Posted: 17 Mar 2012 09:07 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Esok insyaAllah aku akan bertolak ke rumah kawan aku yang terletak di MERLIMAU MELAKA. Aku dan beberapa orang kawan aku akan menjalani PBS (PENGALAMAN BERASASKAN SEKOLAH) ataupun aku panggil ...

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved