ads

Rabu, 20 Februari 2013

04 di jasin - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di jasin - Google Blog Search


thepartykru: engangement buffet <b>di jasin</b>, melaka (choc fountain <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2013 07:17 PM PST


Assalam..

lama sgt nk upload pic ni sbb asik lupe bwk wire hphone..

so ari ni free sikit boleh buat..

my customer nadia is a sweet lil girl. baik aje. family dia pun baik2 asik kasi kitorg makan hehe.. sebenarnya tak apa x jamu makan pun tak apa sebab kitorg dtg bekerja.. no worries..

engangement buffet for nadia
candy buffet & choc fountain
this time, i pre set up the buffet di rumah sbb nak tgk susunan barang2.. ada few item baru yg ada mcm new tableware, tablecloth and choc fountain wind guard-cover fountain yg jernih tu utk halang choc terpercik ke dinding.. lg satu i amik gambar dulu sebab dekat party segan jugak nak terkedek2 amik gambar hehe.. 






























kpd nadia & keluarga.. terima kasih byk2 atas layanan yg baik + mesra..

maaf atas segala kekurangan.. ada yg kena ubah last minute sbb x cukup tempat nak letak makanan..

tq atas kepercayaan yg diberikan ye..

semoga berbahagia ke jinjang pelamin.. amin

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved