ads

Jumaat, 2 Mei 2014

04 di tanjung bidara - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di tanjung bidara - Google Blog Search


Buat Wanita: Bermain Pasir <b>Di Tanjung Bidara</b>, Melaka

Posted: 21 Apr 2014 06:39 AM PDT

Good Nite All ...

Korang pernah ke sesaja plan nak mandi pantai area Melaka? Tak pernah pula kami plan macam ni, sebab air laut area Melaka ni sama macam JB, keroh, tak ada hati nak mandi  :p Actually tak plan pun nak pergi bercuti kat Tanjung Bidara ni. Datang sini pun sebab nak jenguk my brother yang bujang ni, sebelum dia berangkat ke Sudan. Lama dah dia tak kerja kat Sudan, last sekali sebelum arwah mak sakit.

So, alang-alang dah sampai Tanjung Bidara ni, kami bawa la anak-anak main pasir. Nak bagi mandi memang tak la, keroh kot. Tapi ada je yang mandi. Kalau dok area Kuala Lumpur, Selangor better pergi mandi kat Port Dickson dari datang sini :p

Lama dah tak main pasir :)

 Seronok sangat la si adik tu sebab jarang-jarang bagi main kotor-kotor ni :p
 Si kakak dah berpindah kawasan, gaduh gamaknya :p
Ha, puas dah main, ready nak gi makan pula.
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved