ads

Sabtu, 30 November 2013

04 di klebang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

04 di klebang - Google Blog Search


~HATIKU DAMAI <b>DI</b> SINI~: <b>Klebang</b> Beach Resort

Posted: 18 Nov 2013 05:32 PM PST

Sewaktu kami bercuti ke Klebang Beach Resort ni, sbnrnya cuti sekolah blm bermula lagi... Tapi, aku ambil kesempatan ni sbb adik aku yang brkursus di Melaka tamat brkursus. Lagipun,sempena cuti Deepavali. Lagi pulak...bila cuti sekolah bermula, aku bukannya terus bercuti... masih perlu hadir ke sekolah seperti biasa. Nanti, apabila cuti bermula...mungkin tiada kesempatan untuk mmbawa anak2 berjalan... maklumlah situasi hidup dh berubah..anak2 perlu dibahagi2 masa brsama keluarga. Namun, pada hari2 biasa...anak2 perlu brsama aku... aku bknlah manusia yg kejam..
Aku prnh berkursus di sini sekitar tahun 2009-2010. Ntah...aku pun tak ingat tahun yg sebenarnya. tapi, x pe..itu bkn isu yang penting di sini. Cuma nk share koleksi kegembiraan anak2 aku. Bagi diri aku biasa sahaja.

kt sini, kami dpt bilik family deluxe dgn hrga rm219... cuti katanya,, klau hr biasa rm189.


syauqi tgh ambil nafas tu...


projek menambak tanah...nmpk mcm blm siap lg...
replika kapal yg mcm kt bnda hilir tu.
 with nabilah....wonder gloooooowwwwww....
 bonda tercinta, aku anakmu yg pertama
 my sons and my doughtersss.. 
berendam la sampai puas!!
ketenangan yang mententeramkan jiwa...


at makam Hang Tuah.. dekat je ngn tmpt penginapan kami

BLOG MELAKA: 04 <b>di klebang</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Nov 2013 09:35 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

A K U . D I A . K A M U ©: Famous Coconut Shake <b>Klebang</b>, Melaka

Posted: 09 Nov 2013 08:11 PM PST

Kalau kita ke Melaka, pelbagai tempat menarik boleh dilawati, dan antara tarikan semasa sekarang adalah tempat untuk menikmati air coconut shake yang berada di Klebang, Melaka.

Sebenarnya, lokasi tempat menjual coconut shake ini tak susah untuk dijumpai. ia berada betul2 di Jalan Klebang. dari jalan besar dan nampak. Ini adalah gerai di luar, bagi mereka yang mahu take away sahaja.

kalau bagi mereka yang nak duduk, sila masuk ke dalam ye der.


beberapa lot parking ada tersedia di kawasan ini. kalau nasib baik, ada lah untuk anda. juga kemudahan toilet, juga ada. sediakan. no hal.

okey, mari kita berbicara mengenai air kelapa shake dia. nampak simple je. cuma rasa di cukup ori dan pure. bagi yg order minum duduk, diorg kasi gelas pelastik atau kaca.

kalau korang takeaway, ini untuk korang

takkan air je dak? mesti nak makan sekali kan? untuk itu, juga ada disediakan beberapa pilihan makanan. cuma cepat le ambik, kalau tidak selamattttt (habis)

okey lah... terlaksana gak hajat nak mencuba coconut shake klebang ni. tapi kalau, korang nak minum, dicadangkan datang le pada hari yang panas terik, baru puas menikmati air ni. ciao...

p/s|~~~~> ini adalah beberapa gambar 'Ahkak' di gerai coconut shake Kelang. boleh tengok berapa banyaknya manusia pada hari minggu. pelbagai bagsa & keturunan ada disini. fuh!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG MELAKA

Copyright 2010 All Rights Reserved